Actualitat

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

19/11/2021 0:00:00

Ja podem tocar el 2022 amb la punta dels dits, així doncs, és el moment d’estar a punt per a les tendències que ens portarà un futur imminent. Te'ls expliquem a continuació. 

 

1. Webs accessibles. 

Més que una tendència, l’accessibilitat web és un requisit indispensable, una necessitat perquè les persones amb diversitat funcional puguin navegar pel nostre lloc web. Tenir un lloc web accessible et pot oferir beneficis com un augment de la ràtio de conversions, arribar a una major audiència i millorar el teuposicionament SEO. L'accessibilitat engloba diversos elements d’un lloc web com per exemple, fer servir etiquetes i instruccions amb camps de formulari en lloc de text de marcador de posició de context baix, utilitzar etiquetes alt funcionals per a imatges, el SEO de veu, o bé crear un gran contrast de color entre el text i el fons, entre altres. 

 

2. Contingut personalitzat. 

Les pàgines web estàtiques estan passant a la història. Cada cop serà més habitual trobar un contingut diferent quan entris a la mateixa pàgina web, gràcies al fet que aquesta té en compte l’historial de navegació per poder oferir un contingut adaptat a cada usuari. 

El contingut personalitzat ens brinda possibilitats infinites i és d’especial rellevància en les botigues online, ja que ens permetrà mostrar a cada usuari aquells productes que més li puguin interessar i per tant, que sigui més probable que compri. 

 

3. Imatges grans amb text. 

Crear la imatge principal de la pàgina web (hero images) basades en text amb colors cridaners i tipografies atractives, en format pòster, serà tendència l’any vinent amb l’objectiu de captar l’atenció de l’usuari i transmetre-li en un simple cop d’ull el missatge principal. 

 

4. Espais nets. La senzillesa i el minimalisme. 

Crear un disseny web net, amb pocs elements, però seleccionats amb criteri, aconseguirà que els usuaris que visitin la teva pàgina web se centrin en el que és vertaderament rellevant i portin a terme les accions que has marcat com a objectiu. 

A més, serà important que la navegació sigui senzilla, que els usuaris trobin fàcilment el que estan cercant perquè augmentaran les possibilitats d’aconseguir conversions. 

 

5. Ús de la psicologia del color i de colors cridaners. 

Apostar per colors cridaners, brillants i saturats aconseguirà que la teva pàgina web destaqui entre la multitud. A més, a l’hora d’escollir els colors serà fonamental tenir en compte la psicologia del color, tenir clar què volem transmetre i triar el color més adient per comunicar-ho. 

 

6. Contingut 3D. 

El contingut en 3D és especialment útil per mostrar productes tangibles cuidant cada detall perquè s’ajusti el màxim possible a la realitat. És de gran utilitat per aquelles empreses que pertanyen al sector tecnològic i de la innovació, entre altres. 

 

7. Intel·ligència artificial.

La intel·ligència artificial és una gran aliada per personalitzar al màxim el contingut de la nostra pàgina web a les preferències de cada usuari. 

Entre les infinites possibilitats que ens ofereix la intel·ligència artificial, trobem els chatbots, que cada vegada seran més capaços a l’hora d’oferir als usuaris recomanacions personalitzades, ajudar-los en el seu procés de compra i resoldre’ls els dubtes que els puguin sorgir. 

 

8. El temps de càrrega. 

El disseny web cada vegada donarà més prioritat a la velocitat de càrrega i a la rapidesa de la pàgina web. Com ja hem dit anteriorment, els usuaris no volen navegar per una pàgina web lenta i per tant, els motors de cerca les penalitzen pel que fa al posicionament. 

De fet, estudis asseguren que més de la meitat dels usuaris esperen que els llocs web carreguin ràpidament, concretament, en menys de dos segons una vegada fan clic en un enllaç. Si la web triga més de tres segons en carregar-se, el més segur és que l’usuari marxi i no torni. 

 

9. El SEO local 

Cada vegada té més valor el SEO local així que el contingut s’orientarà cap a aquest, ja que ens permetrà posicionar-nos i donar una resposta basada en el posicionament geogràfic. Actualment, un 46% de les cerques que es fan a Google, estan marcades per la localització. Podem aconseguir-ho utilitzant citacions i microdades, fent servir keywords i localitzant les imatges, i inserint un mapa en la pàgina web, entre altres. 

 

10. Microinteraccions. 

Les microinteraccions són petites animacions que guien a l’usuari a través de diferents accions i comentaris subtils. Aquestes et permetran millorar l’experiència de l’usuari a la vegada que li dones personalitat de marca. Un exemple de microinteracció és que l’enllaç canviï de color en el moment que l’usuari passi el ratolí per damunt. 

 

11. Dark mode

Ja l’ofereixen alguns dispositius i xarxes socials, i ara, també començaran a oferir-ho les pàgines web. El dark mode o el mode fosc, és pràctic i estètic, ja que per una banda, ajuda a disminuir la fatiga visual i les pantalles fosques consumeixen menys bateria. Per l’altra banda, estèticament parlant, el dark mode genera la percepció de tenir una pàgina web moderna i a més, permet destacar altres elements del disseny que siguin rellevants. 

 

12. Interactivitat. 

Afegir contingut interactiu en la teva pàgina web aporta valor als usuaris que la visiten, ja que aconsegueix que s’involucrin i et proporcionin dades d'interès. Alguns exemples són els qüestionaris, les enquestes, els concursos, o les calculadores, entre altres. 

 

13. Vídeo intel·ligent. 

El vídeo és el format preferit pels usuaris però, ja no val qualsevol vídeo. El vídeo intel·ligent consisteix en un vídeo que tingui un propòsit i un significat; un vídeo meditat i de qualitat. 

 

14. Efectes de vidre esmerilat i degradats de color. 

L'efecte de vidre esmerilat fa referència a l’aparença borrosa dels elements darrere de la superposició de vidre esmerilat, ajuda a afegir color a una àrea alhora que permet que el text o objectes apareguin sobre la imatge i romanguin llegibles. 

Pel que fa als degradats, es poden utilitzar per aconseguir diferents efectes com per exemple, per afegir profunditat, com un fons que capti l’atenció o bé de manera subtil per afegir textura a una il·lustració.  

Ambdós seran tendència i ens ajudaran a crear dissenys web atractius. 

 

Si vols crear o millorar la teva pàgina web, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Junts aconseguirem un lloc web idoni perquè el teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi els visitants que hi arribin en clients reals. Des de Nubulus, t'acompanyem i assessorem en tot el procés de transformació digital del teu negoci per assegurar-ne l'èxit. 

SERVEIS

Transformació Digital

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Les empreses necessiten transformar-se digitalment per no quedar-se obsoletes i utilitzar adequadament les noves tecnologies per aconseguir noves oportunitats de negoci. Des de Nubulus t’orientem i ajudem a realitzar un procés de transformació digital real, àgil i transformador que permeti a la teva empresa desenvolupar-se plenament.

Transformació Digital
Transformació Digital

Disseny web per allotjaments turístics

SERVEIS

29/07/2021 0:00:00

Dissenyem el web pel teu allotjament turístic integrant el motor de reserves del nostre partner AvaiBook. Posem al teu abast la tecnologia, la qualitat i l’experiència que necessites per aconseguir que el desenvolupament web del teu negoci sigui tot un èxit.

Disseny web per allotjaments turístics
Disseny web per allotjaments turístics

Disseny Web

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web
Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

03/03/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic
Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local
SEO Local

Campanyes SEM

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Si vols posicionar el teu negoci entre les primeres posicions de resultats dels cercadors de forma ràpida, és el moment d’engegar una campanya de SEM. Aconseguiràs captar nous clients i generar tràfic de qualitat a la teva pàgina web amb un pressupost totalment personalitzat. Des de Nubulus t’ajudem a millorar el teu posicionament als cercadors optimitzant les teves campanyes.

Campanyes SEM
Campanyes SEM

Carta Digital QR

SERVEIS

04/06/2020 0:00:00

La carta online és un reflex de la carta tradicional en paper al format digital. Aquest sistema permet als clients consultar la carta de manera online escanejant el codi QR amb la càmera del dispositiu mòbil. Això suposa una reducció considerable del risc de transmissió alhora que ofereix avantatges pel negoci. Des de Nubulus, creem la del teue restaurant i t’ajudem a gestionar-la.

Carta Digital QR
Carta Digital QR

Tour Virtual

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

A Nubulus creem el Tour Virtual del teu negoci, funcional per qualsevol dispositiu, perquè els usuaris que arribin a la teva pàgina web i/o a la teva fitxa de Google My Business puguin veure el teu local de manera fàcil, divertida i interactiva gràcies a les fotografies 360º que permeten veure l’espai de forma realista. També donem suport a aquells esdeveniments que requereixin vídeos 360º.

Tour Virtual
Tour Virtual

Programació a mida

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Si vols automatitzar un servei o integrar eines que utilitzes a diari en el teu negoci, duem a terme tot el procés segons les teves necessitats, perquè guanyis en rendibilitat i connexió entre els diferents departaments de l’empresa.

Programació a mida
Programació a mida

Estratègia de continguts

SERVEIS

09/03/2021 0:00:00

Actualment, cada cop més empreses han iniciat la transformació digital i tenen presència a Internet i és que, segons Google, el 97% dels consumidors cerquen a les empreses, o bé al producte o servei que ofereixen aquestes a través d’Internet. El que hem de tenir clar és que si una empresa vol desenvolupar i enriquir la seva presència digital és essencial que desenvolupi una estratègia de continguts.

Estratègia de continguts
Estratègia de continguts

Actualitat

Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.

Actualitat

11/02/2022

Els codis UTM, o paràmetres UTM, són breus fragments de text que s'afegeixen al final d'un enllaç web. Usats de forma habitual, permeten analitzar l'impacte de les visites a la nostra web.

Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.
Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Actualitat

01/02/2022

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?
Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Com millorar el Google EAT de la teva web?

Actualitat

14/12/2021

Com millorar el Google EAT de la teva web?

Com millorar el Google EAT de la teva web?
Com millorar el Google EAT de la teva web?

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Actualitat

10/12/2021

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?
Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Com incrementar la presència online del teu negoci?

Actualitat

02/12/2021

Com incrementar la presència online del teu negoci?

Com incrementar la presència online del teu negoci?
Com incrementar la presència online del teu negoci?

Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Actualitat

29/11/2021

Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Analitzes les estadístiques d’Instagram?
Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Actualitat

24/11/2021

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.
Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Els preus psicològics.

Actualitat

23/11/2021

Els preus psicològics.

Els preus psicològics.
Els preus psicològics.

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Actualitat

19/11/2021

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?
Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Actualitat

16/11/2021

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.
Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Actualitat

12/11/2021

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.
Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.

Actualitat

09/11/2021

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.
Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.