Actualitat

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

12/11/2021 0:00:00

1. Mesura periòdicament la velocitat de càrrega de la teva pàgina web. 

El primer pas per millorar la velocitat de càrrega de la teva pàgina web és saber en quina situació es troba aquesta actualment. A partir del primer resultat i les millores que puguis dur a terme seguint els nostres consells, serà important que la mesuris de manera periòdica i puguis observar com evoluciona

Són diverses les eines de les quals podem fer ús per mesurar la velocitat de càrrega d’una pàgina web, alguns exemples són web.dev, PageSpeed Insights o bé Lighthouse, entre altres. 

 

2. Escull una plantilla eficient. 

Com més elements tingui la teva pàgina web i major sigui el pes d’aquests, més temps tardarà a carregar-se aquesta. Així doncs, és recomanable escollir una plantilla que tingui aquelles funcionalitats que consideres necessàries, però que sigui tan senzilla com sigui possible

 

3. Optimitza la mida de les imatges publicades a la web. 

Un element dels elements que té una gran influència en la velocitat de càrrega d’una pàgina web són les imatges, concretament el seu pes. Per aquest motiu, és molt rellevant que pengis les imatges amb les mides amb les quals seran utilitzades. Trobaràs diverses eines en línia per poder reduir la mida d’aquestes. 

 

4. Fes servir formats d’última generació per les imatges. 

El format de les imatges usades també serà un condicionant per la velocitat de càrrega, per això, et recomanem emprar formats d'última generació, el WebP sempre que sigui possible o bé, el JPEG

 

5. Optimitza els plugins

A causa de la gran quantitat de plugins amb funcionalitats diferents que existeixen actualment, és molt probable acumular-ne un nombre considerable. Per aquest motiu és fonamental que tinguis present que alguns plugins consumeixen una gran quantitat de recursos de la teva pàgina webi per tant, afectaran la velocitat de càrrega. Així doncs, és important que valoris quins són aquells que realment necessites, i elimines els que són prescindibles. 

 

6. Actualitza periòdicament la teva pàgina web. 

Revisa la informació i els arxius de la web i elimina tot allò que no fas servir (imatges, vídeos, plugins, etc.). Com més arxius tingui, més alta serà la velocitat de càrrega de la teva pàgina web, així doncs, és una ximpleria donar-li pes amb allò que no necessites. 

 

7. Assegura’t que el disseny de la web és responsive

Les pàgines web actualment han de ser responsive, el que significa que han d’adaptar-se adequadament als diferents dispositius. Així doncs, les imatges que fan servir en una pàgina web s’escalaran de manera diferent segons el dispositiu des d’on siguin vistes. 

Que la teva pàgina web sigui responsive, millorarà la velocitat de càrrega. 

 

8. Fes ús de la càrrega diferida. 

En una pàgina on s’ha de fer scroll, aquelles imatges que encara no es visualitzen poden condicionar al temps de càrrega. Per posar-li remei, la càrrega diferida o lazy loading serà una gran aliada, ja que aconseguirà que les imatges es carreguin progressivament a mesura que l’usuari es mogui per la pàgina. 

 

9. No facis ús de redireccions innecessàries. 

Tenir moltes redireccions en la teva pàgina web, pot afectar el servidor i augmentar el temps de càrrega d’aquesta. Així doncs, evita les que siguin prescindibles. 

 

10. Aprofita la memòria cau. 

La memòria cau és un dels recursos amb què compta una CPU (Unitat Central de Processament) per emmagatzemar temporalment dades recentment processades en una memòria auxiliar. Malgrat la seva mida petita, la memòria cau opera amb més velocitat, dotant el microprocessador d'un temps extra per accedir a les dades que es fan servir amb més freqüència. 

La memòria cau farà que alguns elements ja estiguin guardats en el dispositiu de l’usuari i per tant, no sigui necessari que es carreguin cada vegada que l’usuari accedeix a la pàgina web. 

 

11. Autoritza la compressió GZIP. 

La compressió GZIP s’encarrega de reduir la mida dels continguts presents en una pàgina web, aconseguint així que aquesta carregui amb una major rapidesa. 

 

12. Disminueix l’HTML, CSS i Javascript. 

Existeixen diferents elements (espais en blanc, salts de línia, comentaris, etc.) que es troben presents en el codi perquè els ha introduït algun desenvolupador i que, tot i que són imperceptibles per l’usuari, poden perjudicar la velocitat de càrrega. 

 

13. Inverteix en un hosting de qualitat. 

Un hosting és un servei d’allotjament per a llocs web. Allotja els continguts de la teva web i del correu electrònic perquè els puguin visitar en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu que estigui connectat a Internet. 

Si optes per un hosting barat, les probabilitats que et doni problemes de velocitat de càrrega són molt altes. Per aquesta raó, és recomanable invertir més per un bon servei. 

 

Si necessites ajuda per optimitzar la teva pàgina web, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Des de Nubulus, t’ajudarem a aconseguir la millor experiència pel teu web. T’assessorem i acompanyem en la transformació digital del teu negoci. 

SERVEIS

Transformació Digital

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Les empreses necessiten transformar-se digitalment per no quedar-se obsoletes i utilitzar adequadament les noves tecnologies per aconseguir noves oportunitats de negoci. Des de Nubulus t’orientem i ajudem a realitzar un procés de transformació digital real, àgil i transformador que permeti a la teva empresa desenvolupar-se plenament.

Transformació Digital
Transformació Digital

Disseny web per allotjaments turístics

SERVEIS

29/07/2021 0:00:00

Dissenyem el web pel teu allotjament turístic integrant el motor de reserves del nostre partner AvaiBook. Posem al teu abast la tecnologia, la qualitat i l’experiència que necessites per aconseguir que el desenvolupament web del teu negoci sigui tot un èxit.

Disseny web per allotjaments turístics
Disseny web per allotjaments turístics

Disseny Web

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web
Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

03/03/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic
Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local
SEO Local

Campanyes SEM

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Si vols posicionar el teu negoci entre les primeres posicions de resultats dels cercadors de forma ràpida, és el moment d’engegar una campanya de SEM. Aconseguiràs captar nous clients i generar tràfic de qualitat a la teva pàgina web amb un pressupost totalment personalitzat. Des de Nubulus t’ajudem a millorar el teu posicionament als cercadors optimitzant les teves campanyes.

Campanyes SEM
Campanyes SEM

Carta Digital QR

SERVEIS

04/06/2020 0:00:00

La carta online és un reflex de la carta tradicional en paper al format digital. Aquest sistema permet als clients consultar la carta de manera online escanejant el codi QR amb la càmera del dispositiu mòbil. Això suposa una reducció considerable del risc de transmissió alhora que ofereix avantatges pel negoci. Des de Nubulus, creem la del teue restaurant i t’ajudem a gestionar-la.

Carta Digital QR
Carta Digital QR

Tour Virtual

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

A Nubulus creem el Tour Virtual del teu negoci, funcional per qualsevol dispositiu, perquè els usuaris que arribin a la teva pàgina web i/o a la teva fitxa de Google My Business puguin veure el teu local de manera fàcil, divertida i interactiva gràcies a les fotografies 360º que permeten veure l’espai de forma realista. També donem suport a aquells esdeveniments que requereixin vídeos 360º.

Tour Virtual
Tour Virtual

Programació a mida

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Si vols automatitzar un servei o integrar eines que utilitzes a diari en el teu negoci, duem a terme tot el procés segons les teves necessitats, perquè guanyis en rendibilitat i connexió entre els diferents departaments de l’empresa.

Programació a mida
Programació a mida

Estratègia de continguts

SERVEIS

09/03/2021 0:00:00

Actualment, cada cop més empreses han iniciat la transformació digital i tenen presència a Internet i és que, segons Google, el 97% dels consumidors cerquen a les empreses, o bé al producte o servei que ofereixen aquestes a través d’Internet. El que hem de tenir clar és que si una empresa vol desenvolupar i enriquir la seva presència digital és essencial que desenvolupi una estratègia de continguts.

Estratègia de continguts
Estratègia de continguts

Actualitat

Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.

Actualitat

11/02/2022

Els codis UTM, o paràmetres UTM, són breus fragments de text que s'afegeixen al final d'un enllaç web. Usats de forma habitual, permeten analitzar l'impacte de les visites a la nostra web.

Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.
Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Actualitat

01/02/2022

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?
Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Com millorar el Google EAT de la teva web?

Actualitat

14/12/2021

Com millorar el Google EAT de la teva web?

Com millorar el Google EAT de la teva web?
Com millorar el Google EAT de la teva web?

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Actualitat

10/12/2021

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?
Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Com incrementar la presència online del teu negoci?

Actualitat

02/12/2021

Com incrementar la presència online del teu negoci?

Com incrementar la presència online del teu negoci?
Com incrementar la presència online del teu negoci?

Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Actualitat

29/11/2021

Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Analitzes les estadístiques d’Instagram?
Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Actualitat

24/11/2021

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.
Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Els preus psicològics.

Actualitat

23/11/2021

Els preus psicològics.

Els preus psicològics.
Els preus psicològics.

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Actualitat

19/11/2021

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?
Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Actualitat

16/11/2021

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.
Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Actualitat

12/11/2021

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.
Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.

Actualitat

09/11/2021

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.
Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.