Actualitat

Com pot ser útil Telegram per la teva botiga online.

28/05/2021 0:00:00

Actualment, gran part de les empreses que volen crear una comunitat de consumidors i clients potencials amb la que puguin intercanviar missatges, resoldre consultes, informar sobre notícies, descomptes i promocions. 

Davant de l’augment de la competència en alguns canals, aconseguir l’atenció dels usuaris és difícil, per aquest motiu, cada vegada són més les que cerquen canals menys saturats. L’opció que moltes han escollit són les aplicacions de missatgeria instantània, com Whatsapp. En aquest post ens centrarem en la seva competència directa, Telegram, que ja compta amb més de 500 milions d’usuaris actius. 

 

Què és Telegram? 

Telegram és similar a Whatsapp, és una aplicació de missatgeria gratuïta enfocada a la velocitat i a la seguretat. Permet als usuaris comunicar-se a través de missatges de text, vídeos, notes de veu, trucades i videotrucades. La seva funció bàsica són els xats privats a temps reals, però alhora compta amb funcions especialment útils pels venedors que explicarem a continuació. 

 

Eines de Telegram molt útils pel teu comerç electrònic: 

Grups 

Telegram es poden crear grups de fins a 200.000 persones on totes elles poden parlar lliurement. Tots poden ser públics o privats, poden tenir enllaços curts per compartir i hi ha un historial de xat únic i persistent. 

Entre altres funcionalitats dels grups trobem la cerca instantània per cercar en el xat missatges concrets; pots inserir respostes, mencions i hashtags; pots ancorar el missatge que desitgis perquè es vegi al principi de la conversa en el moment que els usuaris l’obrin. També es poden silenciar els grups i només rebre notificacions quan et mencionin personalment o bé et contestin concretament a un missatge que ja has enviat. Telegram també ofereix poder nomenar a moderadors, entre altres funcionalitats. 

  

Canals 

Els canals són un element molt característic de Telegram, són una eina per difondre missatges a grans audiències. Es diferència dels grups perquè els únics que poden enviar-hi missatges són els administradors i persones autoritzades, el missatge apareix en nom del canal, sense les dades personals de qui l’ha escrit i els subscriptors, rebran les notificacions si les tenen activades. Recentment, si l’administrador ho desitja, pot habilitar comentaris en les publicacions. A més, poden tenir un nombre il·limitat de subscriptors.  

És una genial alternativa pels negocis, ja que poden compartir tota mena de contingut multimèdia, inclús iniciar xats d'àudio en viu, com si es tractés d'una ràdio, on els administradors poden transmetre informació a la seva audiència i fins i tot convidar persones que considerin a la conversa. 

 

Bots personalitzats 

Aquest és dels elements més interessants per una botiga online, ja que permeten estalviar temps del venedor i millorar l’experiència de l’usuari. Els bots permeten automatitzar diverses accions dins dels grups i els canals com per exemple, respondre missatges de manera automatitzada, respondre a preguntes freqüents, compartir les teves publicacions o acceptar pagaments. 

 

Avantatges d’utilitzar Telegram per la teva botiga online

  • Permet l’accés des de qualsevol dispositiu. Telegram és multiplataforma. Totes les dades que emmagatzema es mantenen al núvol permetent-te accedir al compte des de diferents dispositius alhora. Es pot utilitzar a través de l’aplicació o des del navegador. Això resulta molt útil si un canal compta amb diferents administradors. 
  • Permet als venedors acceptar pagaments a través de Telegram Bot Payments, podent vendre els productes als usuaris sense sortir de la plataforma. 
  • Com a novetat, es podrà fer publicitat en canals públics amb fins comercials. Telegram vol monetitzar la plataforma a través de la publicitat, el que suposa per les botigues online  una oportunitat per arribar als usuaris a través de la plataforma. 
  • Té una alta seguretat. Telegram compta amb un avançat sistema de xifrat que permetrà donar als teus clients la tranquil·litat de poder compartir les seves dades personals. La plataforma confia tant en la seva seguretat que ofereix fins 300.000 $ a la persona que aconsegueixi desxifrar els seus missatges. 
  • Contacte sense número telèfon. Al contrari que altres aplicacions de missatgeria, a Telegram no és necessari que comptis amb el número de telèfon personal d’un usuari per poder-lo introduir en un canal, ho podràs fer a través del seu àlies, enviant un enllaç o bé amb un codi QR d'accés.  
  • Vídeos sense límit de temps. A Telegram no hi ha límit de pes per enviar arxius multimèdia la qual cosa permetrà enviar als usuaris informació a través de vídeo sense límits. 
  • Té una API oberta, el que significa que els desenvolupadors poden crear aplicacions específiques pel teu eCommerce a Telegram. Es poden crear eines especialitzades per Telegram, integrar qualsevol servei i inclús acceptar pagaments d’arreu del món. 

 

Com pots observar, Telegram és una eina genial per generar converses amb els teus consumidors i clients potencials, sent molt útil per fidelitzar usuaris que són consumidors del contingut que comparteixes a través de la plataforma. 

Si necessites ajuda per implantar Telegram en el teu negoci, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Des de Nubulus, t’assessorem i acompanyem en tot el procés de transformació digital del teu negoci. 

T’escoltem i ajudem amb…

Transformació Digital

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

Les empreses necessiten transformar-se digitalment per no quedar-se obsoletes i utilitzar adequadament les noves tecnologies per aconseguir noves oportunitats de negoci. Des de Nubulus t’orientem i ajudem a realitzar un procés de transformació digital real, àgil i transformador que permeti a la teva empresa desenvolupar-se plenament.

Transformació Digital
Transformació Digital

Disseny Web

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web
Disseny Web

Comerç electrònic

T’escoltem i ajudem amb…

03/03/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic
Comerç electrònic

SEO Local

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local
SEO Local

Campanyes SEM

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

Si vols posicionar el teu negoci entre les primeres posicions de resultats dels cercadors de forma ràpida, és el moment d’engegar una campanya de SEM. Aconseguiràs captar nous clients i generar tràfic de qualitat a la teva pàgina web amb un pressupost totalment personalitzat. Des de Nubulus t’ajudem a millorar el teu posicionament als cercadors optimitzant les teves campanyes.

Campanyes SEM
Campanyes SEM

Carta Digital QR

T’escoltem i ajudem amb…

04/06/2020 0:00:00

La carta online és un reflex de la carta tradicional en paper al format digital. Aquest sistema permet als clients consultar la carta de manera online escanejant el codi QR amb la càmera del dispositiu mòbil. Això suposa una reducció considerable del risc de transmissió alhora que ofereix avantatges pel negoci. Des de Nubulus, creem la del teue restaurant i t’ajudem a gestionar-la.

Carta Digital QR
Carta Digital QR

Tour Virtual

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

A Nubulus creem el Tour Virtual del teu negoci, funcional per qualsevol dispositiu, perquè els usuaris que arribin a la teva pàgina web i/o a la teva fitxa de Google My Business puguin veure el teu local de manera fàcil, divertida i interactiva gràcies a les fotografies 360º que permeten veure l’espai de forma realista. També donem suport a aquells esdeveniments que requereixin vídeos 360º.

Tour Virtual
Tour Virtual

Programació a mida

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

Si vols automatitzar un servei o integrar eines que utilitzes a diari en el teu negoci, duem a terme tot el procés segons les teves necessitats, perquè guanyis en rendibilitat i connexió entre els diferents departaments de l’empresa.

Programació a mida
Programació a mida

Estratègia de continguts

T’escoltem i ajudem amb…

09/03/2021 0:00:00

Actualment, cada cop més empreses han iniciat la transformació digital i tenen presència a Internet i és que, segons Google, el 97% dels consumidors cerquen a les empreses, o bé al producte o servei que ofereixen aquestes a través d’Internet. El que hem de tenir clar és que si una empresa vol desenvolupar i enriquir la seva presència digital és essencial que desenvolupi una estratègia de continguts.

Estratègia de continguts
Estratègia de continguts

Actualitat

Què tenir en compte en una política de devolucions i canvis de productes?

Actualitat

22/06/2021

Què tenir en compte en una política de devolucions i canvis de productes?

Què tenir en compte en una política de devolucions i canvis de productes?
Què tenir en compte en una política de devolucions i canvis de productes?

Augmenta les vendes de la teva botiga online oferint els teus productes a Instagram Shopping.

Actualitat

08/06/2021

Augmenta les vendes de la teva botiga online oferint els teus productes a Instagram Shopping.

Augmenta les vendes de la teva botiga online oferint els teus productes a Instagram Shopping.
Augmenta les vendes de la teva botiga online oferint els teus productes a Instagram Shopping.

Per què és beneficiós per la teva botiga online treballar amb diferents transportistes?

Actualitat

03/06/2021

Per què és beneficiós per la teva botiga online treballar amb diferents transportistes?

Per què és beneficiós per la teva botiga online treballar amb diferents transportistes?
Per què és beneficiós per la teva botiga online treballar amb diferents transportistes?

Com pot ser útil Telegram per la teva botiga online.

Actualitat

28/05/2021

Com pot ser útil Telegram per la teva botiga online.

Com pot ser útil Telegram per la teva botiga online.
Com pot ser útil Telegram per la teva botiga online.

Google Shopping aposta per les botigues online amb Shopify.

Actualitat

25/05/2021

Google Shopping aposta per les botigues online amb Shopify.

Google Shopping aposta per les botigues online amb Shopify.
Google Shopping aposta per les botigues online amb Shopify.

La importància de les valoracions de producte en la teva botiga online.

Actualitat

21/05/2021

La importància de les valoracions de producte en la teva botiga online.

La importància de les valoracions de producte en la teva botiga online.
La importància de les valoracions de producte en la teva botiga online.

Novetats a Apple Maps: major detall, valoracions, fotos, incidències i Look Around.

Actualitat

18/05/2021

Novetats a Apple Maps: major detall, valoracions, fotos, incidències i Look Around.

Novetats a Apple Maps: major detall, valoracions, fotos, incidències i Look Around.
Novetats a Apple Maps: major detall, valoracions, fotos, incidències i Look Around.

Ja està disponible la botiga online solidària de Casa Terra.

Actualitat

14/05/2021

Ja està disponible la botiga online solidària de Casa Terra.

Ja està disponible la botiga online solidària de Casa Terra.
Ja està disponible la botiga online solidària de Casa Terra.