Actualitat

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

10/12/2021 0:00:00

Anunciar el teu producte o servei a Google no és suficient, com no ens cansem de dir-te, has de ser estratègic a l’hora de crear-los si vols que siguin efectius. Per aquest motiu, et donem alguns consells que et seran de gran utilitat a l’hora d’escriure’ls! 

 

1. Fes un copy informatiu. 

La millor manera de crear un anunci és donant informació útil al client a través d’aquest perquè pugui prendre una decisió i actuar en funció d’aquesta. 

Per tal de saber quina és la informació que necessiten els clients potencials i que tu pots oferir-los, pots introduir al mateix cercador de Google paraules clau dels teus productes o serveis i l’autocompletat de Google et mostrarà les cerques relacionades que es fan, com per exemple: 

Una altra eina que et pot ajudar a saber quina informació demana el teu públic objectiu és AnswerThePublic, on introduint la paraula clau et mostrarà les preguntes relacionades que es fa el públic, tal com et mostrem en la següent imatge: 

Una vegada sàpigues quina informació necessita el teu públic, redacta l’anunci donant-li la resposta. 

 

2. Centrat en un problema i en una solució.  

Voler comprendre-ho tot, mostrar tot el que pots fer és un error molt comú. L’ésser humà està envoltat de distraccions, en aquest cas, quan fa una cerca a Google, trobarà una gran quantitat de resultats tant orgànics com de pagament que voldran captar la seva atenció. Per aquest motiu, serà important tenir un objectiu clar, centrar-te en un problema que pot tenir el consumidor i donar-li una solució a aquest. Mostrant tot el que pots fer, el dispersarà. Així doncs, centrar-te i ser concret t’ ajudarà a fer que aquest es concentri en el missatge que li envies i l’entengui fàcilment. 

 

3. Limita la quantitat d’existències o bé la durada de la promoció. 

Als éssers humans ens genera més interès una cosa com menys disponibilitat d’aquesta hi ha. Per tant, per tal d’atreure el públic, serà de gran utilitat mostrar que el nostre producte, servei, o promoció, té una durada limitada o bé que el nombre d’unitats ho són. 

Serà un gran incentiu animar als clients a fer la seva compra durant una data assenyalada (com pot ser el Black Friday) per un preu reduït. Però has de tenir en compte que perquè el que et diem funcioni, ha de ser un descompte exclusiu i en una data assenyalada. És a dir, si cada mes fas descomptes per un motiu diferent i animes als clients a aprofitar l’oportunitat, aquesta tècnica perdrà l’efectivitat perquè els clients no ho percebran com una oportunitat única. 

 

4. Tingues clara quina és la teva posició en el mercat. 

Sempre hi ha algun factor que caracteritza el teu negoci i el fa destacar de la competència i ser millor que aquesta, com pot ser el servei postvenda, l’atenció al client, les ressenyes dels consumidors, etc. Serà important utilitzar aquest tret distintiu en els teus anuncis per poder posicionar-te adequadament dins del mercat. Busca diferenciar-te i que els teus clients et valorin i escullin tenint en compte el factor diferenciador. 

 

5. Dona resposta a les necessitats del teu públic. 

En tot moment hem de tenir en compte que el consumidor és de naturalesa egoista, el que significa, que només escollirà consumir el teu producte o servei, si aquest dona resposta a un problema o satisfà una necessitat. Així doncs, si vols que el teu anunci sigui efectiu, identifica quines són les seves necessitats i redacta el copy del teu anunci centrant-te en aquestes i com pots satisfer-les, com pots ajudar-lo

 

6. Mostra empatia amb els clients. 

Per redactar un bon copy, és rellevant que et centris en el client, no en el teu negoci. Un anunci efectiu no parla del negoci i de què saps fer fredament, sinó de quin problema té el client i com pots donar-li un cop de mà. El copy haurà de ser emocional, mostrant l’empatia amb ell i el seu problema, per tant, hauràs de fer la investigació necessària per saber com se sent al respecte, independentment de quin sigui el teu producte o servei. 

 

7. Prioritza ser pràctic a ser creatiu.  

L’objectiu principal del teu anunci és fer-li arribar un missatge concret al teu públic objectiu, no crear el copy més original ni el més creatiu. Per aquest motiu, cal recordar que no has de dedicar tant temps a donar-li voltes per ser més enginyós sinó per ser el més directe i efectiu possible. 

 

8. Utilitza un to adequat pel teu target

Cal investigar el teu públic objectiu per saber com parlen i quina tonalitat fan servir per poder redactar els anuncis en el seu llenguatge. Lògicament, no pots escriure un anunci de la mateixa manera si et dirigeixes a un públic molt tècnic i culte que si et dirigeixes a un grup de joves adolescents. Has de dirigir-te a ells com un més perquè et reconeguin i acceptin

 

9. Utilitza els fets per convèncer, no les paraules. 

Tal com hem dit en publicacions anteriors, els consumidors necessiten trobar una justificació racional a les seves necessitats emocionals i, per tant, si ets capaç d’oferir al client aquesta justificació, serà molt més probable que faci la compra. Per poder aconseguir-ho, en els teus anuncis has d’oferir xifres, estudis, fets, testimonis, o qualsevol classe de prova que serveixi de justificació racional pel client. 

 

Si necessites ajuda per crear els anuncis de Google Ads del teu negoci, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Des de Nubulus, crearem les campanyes de SEM del teu negoci perquè arribin al teu públic objectiu. T'acompanyem i assessorem en tot el procés de transformació digital del teu negoci per assegurar-ne l'èxit. 

SERVEIS

Transformació Digital

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Les empreses necessiten transformar-se digitalment per no quedar-se obsoletes i utilitzar adequadament les noves tecnologies per aconseguir noves oportunitats de negoci. Des de Nubulus t’orientem i ajudem a realitzar un procés de transformació digital real, àgil i transformador que permeti a la teva empresa desenvolupar-se plenament.

Transformació Digital
Transformació Digital

Disseny web per allotjaments turístics

SERVEIS

29/07/2021 0:00:00

Dissenyem el web pel teu allotjament turístic integrant el motor de reserves del nostre partner AvaiBook. Posem al teu abast la tecnologia, la qualitat i l’experiència que necessites per aconseguir que el desenvolupament web del teu negoci sigui tot un èxit.

Disseny web per allotjaments turístics
Disseny web per allotjaments turístics

Disseny Web

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web
Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

03/03/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic
Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local
SEO Local

Campanyes SEM

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Si vols posicionar el teu negoci entre les primeres posicions de resultats dels cercadors de forma ràpida, és el moment d’engegar una campanya de SEM. Aconseguiràs captar nous clients i generar tràfic de qualitat a la teva pàgina web amb un pressupost totalment personalitzat. Des de Nubulus t’ajudem a millorar el teu posicionament als cercadors optimitzant les teves campanyes.

Campanyes SEM
Campanyes SEM

Carta Digital QR

SERVEIS

04/06/2020 0:00:00

La carta online és un reflex de la carta tradicional en paper al format digital. Aquest sistema permet als clients consultar la carta de manera online escanejant el codi QR amb la càmera del dispositiu mòbil. Això suposa una reducció considerable del risc de transmissió alhora que ofereix avantatges pel negoci. Des de Nubulus, creem la del teue restaurant i t’ajudem a gestionar-la.

Carta Digital QR
Carta Digital QR

Tour Virtual

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

A Nubulus creem el Tour Virtual del teu negoci, funcional per qualsevol dispositiu, perquè els usuaris que arribin a la teva pàgina web i/o a la teva fitxa de Google My Business puguin veure el teu local de manera fàcil, divertida i interactiva gràcies a les fotografies 360º que permeten veure l’espai de forma realista. També donem suport a aquells esdeveniments que requereixin vídeos 360º.

Tour Virtual
Tour Virtual

Programació a mida

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Si vols automatitzar un servei o integrar eines que utilitzes a diari en el teu negoci, duem a terme tot el procés segons les teves necessitats, perquè guanyis en rendibilitat i connexió entre els diferents departaments de l’empresa.

Programació a mida
Programació a mida

Estratègia de continguts

SERVEIS

09/03/2021 0:00:00

Actualment, cada cop més empreses han iniciat la transformació digital i tenen presència a Internet i és que, segons Google, el 97% dels consumidors cerquen a les empreses, o bé al producte o servei que ofereixen aquestes a través d’Internet. El que hem de tenir clar és que si una empresa vol desenvolupar i enriquir la seva presència digital és essencial que desenvolupi una estratègia de continguts.

Estratègia de continguts
Estratègia de continguts

Actualitat

Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.

Actualitat

11/02/2022

Els codis UTM, o paràmetres UTM, són breus fragments de text que s'afegeixen al final d'un enllaç web. Usats de forma habitual, permeten analitzar l'impacte de les visites a la nostra web.

Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.
Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Actualitat

01/02/2022

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?
Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Com millorar el Google EAT de la teva web?

Actualitat

14/12/2021

Com millorar el Google EAT de la teva web?

Com millorar el Google EAT de la teva web?
Com millorar el Google EAT de la teva web?

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Actualitat

10/12/2021

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?
Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Com incrementar la presència online del teu negoci?

Actualitat

02/12/2021

Com incrementar la presència online del teu negoci?

Com incrementar la presència online del teu negoci?
Com incrementar la presència online del teu negoci?

Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Actualitat

29/11/2021

Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Analitzes les estadístiques d’Instagram?
Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Actualitat

24/11/2021

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.
Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Els preus psicològics.

Actualitat

23/11/2021

Els preus psicològics.

Els preus psicològics.
Els preus psicològics.

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Actualitat

19/11/2021

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?
Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Actualitat

16/11/2021

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.
Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Actualitat

12/11/2021

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.
Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.

Actualitat

09/11/2021

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.
Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.