Actualitat

La newsletter, una aliada en la comunicació entre el teu negoci i els clients.

10/09/2021 0:00:00

Què és una newsletter

La newsletter  o el butlletí de notícies és una publicació digital periòdica (pot ser diària, setmanal, mensual, bimensual o trimestral) que es distribueix mitjançant correu electrònic i conté informació i novetats rellevants i d'interès sobre un negoci o el sector al qual pertany, poden ser ofertes, promocions, novetats o contingut de valor, entre altres. 

Els usuaris que reben la newsletter solen ser subscriptors del negoci, el que significa que han mostrat anteriorment un interès per aquest i han acceptat el consentiment per rebre aquest tipus de comunicacions. Cal remarcar que només s’hauria d’enviar la newsletter  a aquells usuaris que hagin acceptat rebre-la. 

 

Beneficis de la newsletter pel teu negoci: 

 • L’usuari que rep la newsletter  ja té un interès previ pel teu negoci, sector, servei o producte. Ha donat consentiment per rebre-la i sap que es pot donar de baixa en qualsevol moment, convertint-la d’aquesta manera en una comunicació permissiva, que no el molesta. 
 • És una eina de màrqueting molt econòmica i senzilla d’utilitzar. Té un baix cost en relació amb altres eines. 
 • Crea i reforça la relació amb el client, t’ajuda a crear relacions de confiança, ja que la comunicació via correu electrònic és directa i personal, si proporciones al client contingut de valor, acabaràs fidelitzant-lo. 
 • Atreu tràfic de qualitat a la pàgina web o botiga online, ja que conté enllaços i CTA (cries a l’acció), així doncs, el tràfic que atreus respon positivament al producte. 
 • Augmenta la probabilitat de venda del producte o servei, ja que està informant sobre promocions i informacions a usuaris que desitgen rebre-les. 
 • Si aportes contingut de valor i d’interès, t’ajuda a crear autoritat i et converteix en un referent en el sector. 
 • Et permet mesurar els resultats, ja que t’aporta informació sobre l’abast, el nombre de clics, les obertures, etc. 
 • Una newsletter ben feta, amb informació d’interès per l’usuari, aporta als clients un valor afegit
 • La newsletter és personalitzable amb el nom de cada client, convertint-la així amb una comunicació més estreta entre el negoci i el client. 
 • Millora el reconeixement i la imatge de marca, ja que el que comuniques i com ho comuniques forma part de la personalitat d’aquesta. 

 

Tips per crear una newsletter efectiva: 

 • Has de tenir una bona base de dades actualitzada, com més gran i més activa sigui aquesta, més probabilitat tindràs d’aconseguir els objectius. 
 • Abans de redactar-la, és important que tinguis clar l’objectiu, saber què vols comunicar, a qui li vols comunicar i per què aquesta informació serà del seu interès. 
 • La newsletter ha de mantenir una periodicitat, per tant, sigues constant. Crea un hàbit en els teus clients fixant un dia concret per enviar-la sempre (per exemple, si és mensual podria ser el primer dimarts de cada mes). 
 • Crea un disseny atractiu, corporatiu, responsive (que s’adapti a tot tipus de dispositius) i amb una lectura senzilla
 • Personalitza la newsletter. Com més s’ajusti el contingut d’aquesta al client, major efectivitat tindrà.  
 • Fes una bona segmentació dels teus clients, perquè cada segment rebi la informació adaptada al tipus de públic. 
 • Utilitza assumptes breus i atractius, ja que és el que portarà a l’usuari a obrir-lo o a eliminar-lo. 
 • Afegeix CTA (crides a l’acció) per aconseguir els objectius, ja siguin vendes, tràfic a la web, seguidors o reconeixement de marca, entre altres. 
 • Evita utilitzar paraules associades a spam en l’assumpte per tal d’evitar que es filtri i no arribi al seu destinatari. 
 • Envia una prova abans d’enviar la definitiva. Comprova que tot està correcte (informació, enllaços, ortografia, etc.) 
 • Mesura els resultats de cada newsletter, t’ajudarà a extreure conclusions sobre si el contingut és d’interès, has de seguir la línia o bé has de canviar-la. 

 

Si encara no t’hem convençut, aquí et donem algunes dades que t'ajudaran a fer-ho: 

 • El correu electrònic té un cicle de vida molt superior al de les xarxes socials. 
 • El correu electrònic és el primer canal en generació de leads pel 89% dels professionals. 
 • El 80% dels consumidors prefereix el correu electrònic com a canal de comunicacions relacionades amb el màrqueting. 
 • Fer màrqueting via el correu electrònic té un ROI (retorn d’inversió) del 4300%, molt superior al dels altres mitjans digitals. 

 

Com pots observar, la  newsletter creada adequadament és una excel·lent eina per aconseguir els teus objectius i aportar valor als teus clients, i que no requereix una elevada inversió. Si t’has decidit i necessites ajuda, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Des de Nubulus, t'acompanyem i assessorem en tot el procés de transformació digital del teu negoci per assegurar-ne l'èxit. T’oferim un assessorament personalitzat per crear newsletter adequades per donar valor a la teva marca. 

SERVEIS

Transformació Digital

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Les empreses necessiten transformar-se digitalment per no quedar-se obsoletes i utilitzar adequadament les noves tecnologies per aconseguir noves oportunitats de negoci. Des de Nubulus t’orientem i ajudem a realitzar un procés de transformació digital real, àgil i transformador que permeti a la teva empresa desenvolupar-se plenament.

Transformació Digital
Transformació Digital

Disseny web per allotjaments turístics

SERVEIS

29/07/2021 0:00:00

Dissenyem el web pel teu allotjament turístic integrant el motor de reserves del nostre partner AvaiBook. Posem al teu abast la tecnologia, la qualitat i l’experiència que necessites per aconseguir que el desenvolupament web del teu negoci sigui tot un èxit.

Disseny web per allotjaments turístics
Disseny web per allotjaments turístics

Disseny Web

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web
Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

03/03/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic
Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local
SEO Local

Campanyes SEM

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Si vols posicionar el teu negoci entre les primeres posicions de resultats dels cercadors de forma ràpida, és el moment d’engegar una campanya de SEM. Aconseguiràs captar nous clients i generar tràfic de qualitat a la teva pàgina web amb un pressupost totalment personalitzat. Des de Nubulus t’ajudem a millorar el teu posicionament als cercadors optimitzant les teves campanyes.

Campanyes SEM
Campanyes SEM

Carta Digital QR

SERVEIS

04/06/2020 0:00:00

La carta online és un reflex de la carta tradicional en paper al format digital. Aquest sistema permet als clients consultar la carta de manera online escanejant el codi QR amb la càmera del dispositiu mòbil. Això suposa una reducció considerable del risc de transmissió alhora que ofereix avantatges pel negoci. Des de Nubulus, creem la del teue restaurant i t’ajudem a gestionar-la.

Carta Digital QR
Carta Digital QR

Tour Virtual

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

A Nubulus creem el Tour Virtual del teu negoci, funcional per qualsevol dispositiu, perquè els usuaris que arribin a la teva pàgina web i/o a la teva fitxa de Google My Business puguin veure el teu local de manera fàcil, divertida i interactiva gràcies a les fotografies 360º que permeten veure l’espai de forma realista. També donem suport a aquells esdeveniments que requereixin vídeos 360º.

Tour Virtual
Tour Virtual

Programació a mida

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Si vols automatitzar un servei o integrar eines que utilitzes a diari en el teu negoci, duem a terme tot el procés segons les teves necessitats, perquè guanyis en rendibilitat i connexió entre els diferents departaments de l’empresa.

Programació a mida
Programació a mida

Estratègia de continguts

SERVEIS

09/03/2021 0:00:00

Actualment, cada cop més empreses han iniciat la transformació digital i tenen presència a Internet i és que, segons Google, el 97% dels consumidors cerquen a les empreses, o bé al producte o servei que ofereixen aquestes a través d’Internet. El que hem de tenir clar és que si una empresa vol desenvolupar i enriquir la seva presència digital és essencial que desenvolupi una estratègia de continguts.

Estratègia de continguts
Estratègia de continguts

Actualitat

La relació d’aspecte d’imatges i vídeos.

Actualitat

17/09/2021

La relació d’aspecte d’imatges i vídeos.

La relació d’aspecte d’imatges i vídeos.
La relació d’aspecte d’imatges i vídeos.

Com poden ajudar al teu allotjament turístic els Google Hotel Ads?

Actualitat

14/09/2021

Com poden ajudar al teu allotjament turístic els Google Hotel Ads?

Com poden ajudar al teu allotjament turístic els Google Hotel Ads?
Com poden ajudar al teu allotjament turístic els Google Hotel Ads?

La newsletter, una aliada en la comunicació entre el teu negoci i els clients.

Actualitat

10/09/2021

La newsletter, una aliada en la comunicació entre el teu negoci i els clients.

La newsletter, una aliada en la comunicació entre el teu negoci i els clients.
La newsletter, una aliada en la comunicació entre el teu negoci i els clients.

Comença a vendre a Pinterest amb la teva botiga de Shopify.

Actualitat

07/09/2021

Comença a vendre a Pinterest amb la teva botiga de Shopify.

Comença a vendre a Pinterest amb la teva botiga de Shopify.
Comença a vendre a Pinterest amb la teva botiga de Shopify.

El #Hashtag i tot el que necessites saber-ne.

Actualitat

03/09/2021

El #Hashtag i tot el que necessites saber-ne.

El #Hashtag i tot el que necessites saber-ne.
El #Hashtag i tot el que necessites saber-ne.

Per què tenir la pàgina web del teu negoci sempre actualitzada i redissenyar-la cada cert temps?

Actualitat

27/08/2021

Per què tenir la pàgina web del teu negoci sempre actualitzada i redissenyar-la cada cert temps?

Per què tenir la pàgina web del teu negoci sempre actualitzada i redissenyar-la cada cert temps?
Per què tenir la pàgina web del teu negoci sempre actualitzada i redissenyar-la cada cert temps?

Les Cookies: què són, per què s’utilitzen i tipus.

Actualitat

20/08/2021

Les Cookies: què són, per què s’utilitzen i tipus.

Les Cookies: què són, per què s’utilitzen i tipus.
Les Cookies: què són, per què s’utilitzen i tipus.

El certificat SSL i tot el que necessites saber-ne.

Actualitat

05/08/2021

El certificat SSL i tot el que necessites saber-ne.

El certificat SSL i tot el que necessites saber-ne.
El certificat SSL i tot el que necessites saber-ne.