Actualitat Nubulus

Tot el que pots fer amb el disseny 3D. Descobreix-ho!

20/12/2023

El disseny 3D té infinitat d'aplicacions, la principal, us ofereix recursos il·limitats i té tantes possibilitats com siguis capaç d'imaginar.

A continuació, et destaquem algunes de les funcionalitats exclusives que t'ofereix el modelatge 3D per al teu projecte o negoci. Descobreix-les i dóna un nou aire al teu projecte!

Què pots fer en 3D deixa volar la teva imaginació.

Les funcionalitats del 3D són pràcticament infinites i pots fer qualsevol cosa que t'imaginis, aconseguint més professionalització i adaptació als nous temps, per a la teva empresa.

1.-Dissenyar prototips per provar i ensenyar a possibles inversors i provar-ho en una enquesta en línia, et sortirà més econòmic i podràs presentar el teu projecte en un període de temps menor.

2.-Crear una presentació de la teva marca o negoci , amb el 3D, pots crear presentació més creativa, originals i poc vistes Destaca en els teus projectes i presenta't de manera més professional!

3.-Modelar l'embalatge o envàs de qualsevol tipus de producte, la presentació en un envàs original i diferenciador, et farà destacar davant de la teva competència directa.

4.-Logo en 3D , una de les tendències en disseny de logo més popular en els últims mesos, aconsegueix un logo que destaqui i fes-lo servir en aquest format, sempre que vulguis.

5.-Animar personatges creats , si t'agrada crear personatges de ficció o simplement a la teva marca, el protagonista és un personatge creat per vosaltres, en 3D, quedarà molt millor😉

6.-Visualitzar immobles no construïts o ja construïts, obrint una multitud de possibilitats interessants al sector immobiliari.

7.-Oferir un recorregut o tour més original per la teva oficina o empresa , agradarà tant als teus seguidors que no deixaran de veure'l.

8.-Dissenyar seqüències animades , tipografies per a pàgines web, elements, il·lustracions, mockups… Tot el que et passi pel cap, podràs fer-ho!

Com beneficieu l'ús del 3D a la vostra marca.

L'animació 3D ha esdevingut una part essencial de l'estratègia de màrqueting digital de moltes empreses, amb la finalitat de destacar entre la competència directa.

Una eina molt poderosa de disseny que us ajudarà a connectar millor amb el vostre públic objectiu.

-Diferenciació davant de la teva competència: Si fas servir 3D en els teus dissenys, serà més fàcil que t'elegeixin, davant d'empreses que no fan ús del 3D, donaràs una imatge de negoci actualitzada i que s'esforça per destacar.

-Truca l'atenció dels usuaris: Usar elements 3D a la teva pàgina web, crida l'atenció dels visitants, passant més temps al teu lloc web i augmentant el nombre de clics.

-Millora la reputació de la teva pàgina web a Google: Si ofereixes imatges en 3D poc vistes i noves, juntament amb la creació de contingut de qualitat, Google t'acabarà premiant i guanyaràs posicions.

-Ajuda per expressar millor la identitat de marca de la teva empresa: Poder visualitzar els productes en 3D, marca la diferència sense cap dubte, oferint-ne una millor visió i coneixent cada detall del producte. Si tens un ecommerce , has d'unir-te tan aviat com puguis a aquesta novetat i presenta els teus productes en 3D, millorant les vendes i disminuint el nombre de devolucions.

-Marca actualitzada i innovadora: Els usuaris veuran la teva web i marca com una cosa nova, actual i innovadora, un punt positiu a l'hora d'escollir-te davant d'altres competidors. Els usuaris són capaços d'identificar aquelles empreses que s'esforcen per continuar evolucionant i mostrar la seva millor versió. No et quedis enrere!

3D professional amb Nubulus Ens posem en marxa amb el teu projecte!

A Nubulus , fa força temps que treballem dia a dia amb el 3D i hem elaborat diversos projectes, usant aquesta tècnica tan actual i diferenciadora.

Hem participat en diversos projectes molt interessants en què, es busca destacar, originalitat i creativitat, elaborant peces per al sector industrial, envasos per a productes, logos en 3D, presentació de tasses en 3D, joieria i pírcings per a una millor visualització del producte, animació de personatges…

T'assessorem al llarg de tot el projecte i orientem perquè obtinguis els resultats esperats, no deixis passar l'oportunitat i aprofita els múltiples beneficis del 3D . Si necessites presentar un prototip o projecte, de manera més ràpida i a un preu menor, el 3D és el teu millor aliat, sense cap dubte.

Aquí, pots visitar els nostres projectes elaborats en 3D , si busques una empresa professional en el modelatge 3D. Contacta'ns!

Actualitat Nubulus

.