Actualitat Nubulus

Tendències en SEO per al 2024, descobreix el SEO del 2024.

19/12/2023

El SEO ens ajuda a guanyar visibilitat i posicions davant de la competència , així com, augmentar l'autoritat de la nostra marca.

Estem en els darrers dies del 2023 i en l'article d'avui, et presentem algunes de les tendències en SEO per al 2024. No t'ho perdis!

Principals tendències SEO per al 2024.

No és que, el SEO canviarà d'aquest any al qual ve, però sí, cada any, hi ha una sèrie de tendències que has de conèixer com a professional. A continuació, et detallem les principals, perquè vagis posant-te les piles😉

1.-Intel·ligència artificial per optimitzar SEO: La IA és molt útil per dissenyar estratègies i analitzar gran quantitat de dades, el 2024, es farà un ús més gran de la IA en tasques d'optimització SEO.

Les eines IA orientades al SEO , us ajuden a dur a terme tasques de posicionament mecàniques, com la recerca de paraules clau. No et quedis enrere en aquest aspecte i posa't fil a l'agulla amb la intel·ligència artificial.

2.-Dades estructurades: Google ha anunciat el canvi en algun dels resultats enriquits, concretament els de FAQ i “ How-to ”, pel que fa a la seva visualització.

Com a usuari de Google Search Consoli , aquests canvis els notaràs quan ja hagin arribat a la teva ubicació, es farà a escala global i afectarà la teva estratègia SEO.

3.-Google Search Generative Experience canvia el SEO tradicional: És la nova proposta de motor de cerca per la companyia impulsada per IA. Els usuaris podran viure una experiència diferent quan facin les cerques d'informació.

No serà només diferent per als usuaris, sinó que també serà diferent per al SEO i hauràs d'adaptar la teva estratègia SEO.

4.-Versió mòbil: A SEO el 2024 la indexació mòbil seguirà sent mètode principal del cercador Google, a l'hora de rastrejar pàgines web.

Assegureu-vos que el vostre lloc web estigui adaptat a aquests dispositius i que ofereixi una experiència d'usuari satisfactòria i de càrrega ràpida.

5.-Google vol contingut útil: Google utilitza sistemes automatitzats de classificació per ordenar els resultats de cerca, premiant als que ofereixen informació fiable, útil i de qualitat.

Posa't les piles amb la creació de contingut de qualitat i Google, et premiarà posicionant-te millor i davant de la teva competència directa.

Incrementen les cerques per veu, continuarà la tendència

La quarta part dels nord-americans van usar el 2022 Google Assistant , el qual, funciona principalment per veu. Aquesta tendència ha vingut per quedar-se i haurem d'adaptar les estratègies SEO, ja que les cerques escrites no s'efectuen igual que les cerques per veu.

En les cerques per veu, les expressions que fem servir i paraules són diferents, per tant, les keywords del teu projecte, també han de ser diferents del respecte.

Si en alguna cosa té importància les cerques per veu i hauràs de tenir molt en compte és, al SEO Local, el 58% dels usuaris que fan cerques locals, ho fan per veu.

Per posar-t'ho més fàcil, les trucades long tail keywords o paraules clau de cua llarga, tindran cada vegada més popularitat, especialment, durant 2024. Quan realitzem cerques per veu, són més específiques i concises , cosa que hauràs de tenir en compte, a la teva estratègia SEO per al 2024.

Per tots és sabut, el SEO no és una cosa estàtica, va canviant i actualitzant-se i tu has de fer el mateix per assolir les primeres posicions de Google. Adaptar aquestes tendències en SEO per al 2024 , és fonamental perquè no perdis les posicions guanyades durant aquest any.

La part positiva dels canvis i actualitzacions és que, la IA podrà fer-te més fàcil la vida, quant al SEO es refereix, sobretot, en tasques més automàtiques i en la recopilació i anàlisi de gran quantitat de dades.

El 2024, no et quedis enrere amb el SEO de la teva pàgina web i posa't en mans de professionals del sector. A Nubulus , som experts en SEO i SEO Local , contacta amb nosaltres i et facilitem més informació. T'esperem!

Actualitat Nubulus

.