Actualitat Nubulus

Technovation Girls Catalonia

22/01/2021

El sector tecnològic creix a un ritme frenètic i es preveu que segueixi sent així en els pròxims anys, ens trobem davant del que molts anomenen "revolució digital". Però dins d'aquest context ens trobem un sector masculinitzat, si analitzem el món laboral, només un 15,6% dels llocs de treball tecnològics els ocupen dones.
 
 
És per aquest motiu que des de Technovation, una organització sense ànim de lucre d'educació tecnològica global, cada any organitzen el que s'ha posicionat com el concurs d'emprenedoria digital per nenes i joves més important del món. Des del 2010, han aconseguit assolir unes xifres d’aproximadament 23.000 participants provinents de més de 100 països diferents les quals han presentat al voltant dels 2.000 projectes.
 
L'activitat reuneix a noies de 10 a 18 anys d'arreu del món i els dóna acompanyament perquè arribin a convertir-se en líders i emprenedores en el món de la tecnologia.
Aquestes noies formen grups de fins a cinc membres en els quals treballen en equip per codificar aplicacions mòbils que serveixin per donar resposta a problemes presents en el món actual amb el suport de mentors voluntaris.
 
L’Associació Espiral, Educació i Tecnologia és l’entitat ambaixadora del programa Technovation Girls a Catalunya. L'edició d'aquest any comença aquest mes de gener i el projecte s’entrega el 19 d’abril. L'equip de Nubulus tenim l'honor de poder participar-hi per primera vegada exercint de mentors de tres grups de noies de Mollerussa.
 
El programa segueix un model d'aprenentatge estructurat en tres parts que ajuda a les nenes i les seves famílies a desenvolupar una major autoeficàcia i a canviar les seves actituds cap a STEM (respon a les segles en anglès de Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) perquè les noves generacions de dones vulguin escollir aquest sector com la seva opció de futur.
 
En primer lloc, els equips detecten un problema col·lectiu actual i en desenvolupen una solució tecnològica per donar una resposta immediata i tangible a aquest.
En segon lloc, els membres treballen en equip amb el qual intercanvien idees, comparteixen el volum de feina i s'encoratgen els uns als altres. Tots contribueixen en cerca d'un fi comú.
Finalment, s'involucra a la comunitat, ja que tenint en compte les seves problemàtiques, els programes poden donar resposta a unes necessitats i objectius concrets de cada comunitat.
 
Des de Nubulus hem volgut formar part d'aquesta iniciativa perquè permet tant a les joves com als mentors i famílies aprendre mentre es diverteixen. Sens dubte, és una gran oportunitat d'aprenentatge i empoderament per aquelles nenes i joves que hi participen.
 
Si després de llegir-nos consideres que l'activitat és del teu interès o pot ser-ho d'algú que coneixes, tenim bones notícies! Les inscripcions estan obertes fins al 12 de març. Pots fer-ho enviant un e-mail a l’adreça technovationlleida19@gmail.com. Si a més, vols descobrir més informació pots visitar la seva pàgina web www.technovationchallenge.org

SERVEIS

Disseny Web

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

3/3/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local

Modelatge 3D

SERVEIS

1/8/2023 0:00:00

Modelatge 3D

Modelatge 3D

Empreses que han confiat en nosaltres.