Actualitat Nubulus

Realitat augmentada i realitat virtual per a ecommerces. Millora l'experiència d'usuari!

04/12/2023

Les eines de realitat augmentada i realitat virtual, són cada vegada més freqüents en els hàbits de compra en línia. És per això que, es calcula que els avenços al mercat de les compres per realitat augmentada generin més d'11.000 milions de dòlars el 2028.

A l'article d'avui, t'expliquem tot el que la realitat augmentada i la realitat virtual pot afavorir el teu ecommerce . No t'ho perdis!

Realitat augmentada, un recurs molt útil per a les empreses.

Aproximadament 250 milions de persones a tot el món, utilitza la realitat augmentada diàriament. El 79% reconeix que els interessa fer servir aquesta eina per poder interactuar amb els productes, abans de comprar-los , millorant l'experiència d'usuari.

A més, la realitat augmentada estalvia costos operatius i redueix considerablement el percentatge de devolucions de productes.

A l'hora de fer les compres en línia, les quals ja en molts casos, són triades com la millor manera de comprar pels usuaris, com més informació i detall del producte tingui l'usuari, més fàcil serà prendre la decisió de comprar i n'hi haurà menys devolucions.

L'usuari pot interactuar amb el producte que us interessa, conèixer i veure cada detall, colors, models, mides, variants… fent més fàcil que es pugui dir pel millor producte per a ell i veient pràcticament, com si estigués en una botiga física, cada detall mínim d'aquest.

Un abans i un després al sector de les compres en línia que, sens dubte, seguirà avançant i es convertirà en una prioritat per als propietaris d'ecommerces .

Quins avantatges us ofereix la realitat augmentada en l'experiència de compra?

A continuació, et detallem els principals avantatges d'usar la realitat augmentada al teu ecommerce Vine a descobrir-les!

1.-Experiències de consum més interactives i personalitzades , augmenta la implicació del client en el procés de compra i els fa sentir més involucrats en la marca.

2.-Millora la comprensió dels productes , comprenen millor les característiques i la funcionalitat dels productes que volen comprar.

3.-Augment de la fidelitat dels clients, en oferir-los experiències de compra atractives i úniques.

4.-Disminució de les devolucions , en poder veure millor el producte, els seus detalls i funcionalitats, es redueixen considerablement les devolucions. Per tant, es redueixen els costos operatius i augmenten les ressenyes positives.

5.-Ofereix avantguardisme i adaptació als nous temps , incloure al teu ecommerce les darreres novetats com la realitat augmentada, dóna una imatge al client d'avantguardisme i adaptació a les noves tecnologies.

Aquests són els principals avantatges que ofereix la realitat augmentada als ecommerces , a més, suposarà una gran diferenciació amb la teva competència directa, destacant per la teva adaptabilitat i millora en l'experiència de compra.

Noves tendències en ecommerces , noves oportunitats.

Les noves tendències i eines que sorgeixen, són noves oportunitats per millorar l'experiència de compra dels usuaris i aconseguir més vendes. No has de deixar de banda, l'últim en ecommerces , per així, adaptar-te als nous temps i oferir noves experiències als teus usuaris.

Cada cop som més responsables en el consum i mirem millor allò que volem comprar, es busquen productes respectuosos amb el medi ambient, reutilitzar o reparar productes per donar-los una nova vida i evitar en la mesura de la possible, el nombre de devolucions per ser més responsables amb el transport i la contaminació.

Si tens un ecommerce és totalment necessari que t'adaptis a les noves tendències i vagis en sintonia amb els usuaris dels teus productes, així que arriba el moment d'oferir noves experiències de compra als clients i fer-les més interactives i atractives.

A Nubulus , som experts tant en la creació com en la gestió de botigues en línia, oferint-te les últimes tendències i eines perquè puguis adaptar el teu ecommerce als nous temps.

Com més aviat implantis la realitat augmentada i la realitat virtual al teu ecommerce , abans milloraràs les vendes i aconseguiràs una millor relació amb els teus clients. Marca la diferència amb la teva competència directa i destaca amb aquestes noves eines, a més d'estalviar costos operatius i oferir la millor versió de la teva botiga en línia.

Actualitat Nubulus

.