Actualitat Nubulus

Nova funcionalitat de Google “Rodeja per buscar” amb IA generativa.

19/01/2024

Circle to Search “Rodeja per buscar” en català i Multisearch, usen la intel·ligència artificial generativa, provinent de Gemini i aporten noves maneres molt interessants de fer cerques a Google.

Aquesta nova funcionalitat, a més, aterra als últims mòbils de la família Galaxy S24, obrint un món ple de possibilitats noves, a l'hora de fer cerques a Google.

Vols conèixer més sobre la funcionalitat de Google “Circle to Search” ? Continua llegint!

Què ens permet fer Circle to Search? Canvia la teva manera de cercar a Google!

Ens permet seleccionar el fragment d'una imatge per iniciar una cerca de manera més ràpida. Google serà capaç de reconèixer l'objecte seleccionat o assenyalat i ens proposarà alternatives similars.

Aquesta nova funcionalitat de Google també serà molt útil per buscar o identificar edificis, monuments… usant una fotografia com a referència. Ja no hauràs de perdre temps per trobar algun element o monument d'una fotografia que vulguis conèixer, fent servir Circle to Searh , ho trobaràs en qüestió de segons.

Aquí, no acaben les novetats, serà compatible també amb YouTube, oferint-nos possibilitats infinites. Estarà disponible a partir del dia 31 de gener de 2024, encara no s'ha confirmat, si arribarà a altres marques, encara que s'espera l'exclusivitat.

La mala notícia és que, només estarà disponible de moment, a terres nord-americanes, a causa de motius reguladors.

Hi ha una segona funcionalitat que rep el nom de Multisearch + Gen AI, la inclusió de contingut generat per IA en els resultats, enriquint-los significativament.

De moment, Circle to Search i Multisearch + Gen AI, són compatibles en els següents models mòbils d'Android:

-Píxel 8

-Píxel 8 Pro

-Samsung Galaxy S24

-Samsung Galaxy S24 +

-Samsung Galaxy S24 Ultra

Es continuarà expandint a més models, a més, de portar-lo a la tradicional cerca que podem fer servir des del nostre navegador.

La IA i els mòbils Samsung Galaxy S24.

Els nous models Samsung Galaxy S24 incorporen noves funcions amb IA, us faran la vida molt més fàcil i podreu fer coses molt més ràpides i de manera més eficient. A continuació, et detallem algunes de les funcions principals:

1.-Resumir documents o enregistraments en minuts: Aquesta funcionalitat et vindrà de meravella i et farà estalviar molt de temps en el teu dia a dia, podràs gravar una conferència i obtenir en pocs minuts, un resum amb els punts més importants.

2.-Privadesa garantida: Portaran integrat el model Gemini Nano, el més eficient per a tasques que s'executen al dispositiu, oferint-te una garantia absoluta que les teves dades no sortiran del mòbil.

3.-Magic Compose: Redacta missatges en diferents tons, des del més emocional, al més formal. Si no et donen gaire bé això de redactar o escriure missatges, aquesta funcionalitat et farà la vida molt més fàcil.

4.-Photomoji: Et permet crear emojis a partir de fotografies, usant la intel·ligència artificial, una funcionalitat que, sens dubte, encantarà als amants dels emojis personalitzats.

5.-Android Auto: Resumeix automàticament textos extensos o de grans dimensions i converses, suggereix respostes i accions adaptades. Pensa en la de temps que t'estalviarà a la teva feina, aquesta funcionalitat tant top!

Per tots és sabut que l'aparició de la intel·ligència artificial està canviant multitud de coses al nostre voltant i encara que, no està lliure de polèmica, el cert és que, hi ha en un munt de tasques que ens fa la vida més senzilla i estalviar temps, especialment, en tasques repetitives.

Ara, ens toca esperar el seu llançament oficial el 31 de gener, a Espanya, tal com t'hem comentat, encara no se sap la data, a causa de la regulació actual sobre intel·ligència artificial. Haurem d'esperar que ens vagin arribant comentaris d'aquells que, sí que puguin gaudir pròximament, d'aquestes noves funcionalitats tan interessants.

"Envolta per buscar" canviarà totalment la nostra manera d'usar Google i ens haurem d'anar adaptant a les noves funcionalitats que ens ofereix, de moment, tenen molt bona pinta i sembla que modificarà la manera que tenim fins ara, d'usar el nostre motor de cerca favorit.

A Nubulus , us continuarem informant de les novetats de Google sobre això i les primeres impressions d'aquells que puguin començar a fer-les servir. Ens veiem a la pròxima entrada del blog!

Actualitat Nubulus

.