Actualitat Nubulus

Mollerussa Lan Party : L'Esdeveniment de Gamers referent a Catalunya.

24/11/2023

La Mollerussa Lan Party, un esdeveniment anual que se celebra a Mollerussa, Catalunya, reunint una gran quantitat de gamers i amants de l'oci digital.

Aquest any, ha tingut lloc la setzena edició en què, es van reunir més de 500 participants, convertint-se en un referent com a trobada de gamers més important de Catalunya.

A l'esdeveniment van tenir lloc diferents competicions i tornejos, un d'ells, patrocinat per Optimum TIC amb més de 50 inscrits a la Competició: “Quan saps sobre ciberseguretat”, calia respondre 30 preguntes en 12 minuts de temps. Preguntes sobre ciberseguretat, RGPD, funcions dels usuaris davant d'amenaces…

La finalitat d'aquesta competició era fomentar la formació en ciberseguretat, una cosa totalment imprescindible en els temps que corren i es van sortejar diversos premis entre els participants: Una cadira gaming per al primer guanyador, un monitor gaming per al segon guanyador i per al tercer, uns auriculars gaming.

És molt important en aquest tipus d'esdeveniments de gamers i amants del digital, formar els participants en aspectes fonamentals d'aquest sector, perquè tots adquireixin coneixements i experiència, en un sector tan important com la ciberseguretat.

 

Metavers, experiències en realitat augmentada Comença el joc!

En un esdeveniment d'aquestes característiques no podia faltar una experiència al Metavers i la realitat augmentada.

Una experiència Metavers OVER, en què calia trobar codis per a les entrades de l'any vinent, regals i un sorteig per a un disc dur de 1 TB SSD. Una manera divertida, original i diferent de fer que els participants, coneguin tot el que els pot oferir el Metavers i una experiència única, en realitat augmentada.

Si encara no estàs molt familiaritzat amb la realitat augmentada, et direm que s'estima que el 2028 generi 11.600 milions de dòlars.

Una excel·lent manera de tastar els productes que volem adquirir, des de la comoditat de casa nostra, sense necessitat d'haver de traslladar-nos a la botiga física.

Actualment, al voltant de 250 milions de persones usen la realitat augmentada diàriament, amb la qual cosa, no ens estranya que la seva previsió per a anys venidors sigui tan positiva. Serà una d'aquestes experiències que, esdevindrà imprescindible, per a diversos sectors de les noves tecnologies.

Per tots és sabut que, actualment, els ecommerces estan vivint el seu millor moment, cada vegada són més els usuaris que, decideixen comprar en línia per evitar cues, l'estrès de les botigues i rebre'l còmodament al seu domicili. La realitat augmentada et permet conèixer amb total detall el producte que adquiriràs i això, també, suposa menys devolucions per a les botigues en línia.

 

Afortunadament, les botigues en línia cada vegada tenen més adeptes i més persones que assenyalen aquest mètode de compra, com l'escollit per davant d'anar a una botiga física- Entre les novetats que s'esperen en comerços en línia, una major conscienciació en la compra de productes sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Nubulus, també va estar present en aquest Esdeveniment Gamer d'alçada, col·laborant i participant com a patrocinadors. Com a experts en creació de botigues en línia, sempre assistim a aquells esdeveniments en què aposten per les noves tecnologies, la formació, i sobretot, fer que els participants gaudeixin al màxim d'aquesta experiència.

A continuació, et mostrem algunes de les fotos d'aquest Esdeveniment tan influent al món Gamer, perquè la pròxima edició no t'ho perdis. Volem agrair a l'organització, resta de patrocinadors i participants en l'esdeveniment que, comptaran amb nosaltres per a la setzena edició i esperem, ser presents a la següent 😉.

Gaudeix de les fotos i t'esperem l'any que ve!

Actualitat Nubulus

.