Actualitat Nubulus

Guia per comportar-se a les RRSS i Whatsapp el 2023.

25/05/2023

Per si tinguéssim poc amb la nostra manera de comportar-nos i podríem dir, encaixar, al nostre dia a dia, ara se'ns revela un “lloc” més on hem de saber com comportar-nos. Aquest “lloc” no és altre que les RRSS i Whatsapp, formen part del nostre dia, les fem servir més del que sembla i hi ha tot un codi darrere, que hauries de conèixer si vols comportar-te com hauries.

Volem deixar-te clar, per què s'ha de passar i per què no, en aquests dos aspectes tan quotidians, per posar-t'ho una mica més fàcil. Si has arribat fa relativament poc a això de les RRSS o simplement sents que no encaixes, aquí et deixem unes claus.

 

Com gestionar les RRSS el 2023 i no morir a l'intent.

A les RRSS hi ha tota una varietat d'usuaris, als quals seguim segons els nostres gustos i interessos. Com hauràs pogut observar, n'hi ha de tot i per a tots, així que et deixem unes pautes bàsiques perquè sàpigues moure't per les noves tecnologies, com peix a l'aigua.

1.-Personalitat digital: Molt es parla d'aquest concepte i és que, hi ha gent que té una personalitat a la vida real i una altra totalment diferent, a l'àmbit digital.

El nostre millor consell… no et facis passar per un altre o algú que no ets realment. Abans o després, els usuaris se n'adonaran i acabaràs perdent interaccions. Així que, no tinguis por de semblar estrany i mostra't tal com ets.

2.-La realitat és la realitat, sigui on sigui: Estem acostumats a veure autèntics paradisos, vacances i vides de luxe a les xarxes socials, però no tot és així i segurament, la teva vida no sigui així.

Per això, no hi ha d'haver una realitat a les RRSS diferent del que és el teu dia a dia, això de vendre allò que no és, fa temps que va passar de moda.

3.-Perd la por a equivocar-te: Tots sabem que a les RRSS una equivocació, pot sortir molt cara i és que, com se sol dir, la reputació es triga anys a guanyar i segons a perdre.

Però, no t'has de deixar portar per la por d'equivocar-te i mostrar-te cohibit, gaudeix, mostra't com ets i somriu més.

4.-Seguir o no seguir: Si alguna cosa has de tenir clar, és que les RRSS s'han d'usar com a entreteniment i per passar-ho bé, així que, no estàs obligat a seguir ningú, que comparteixi, faci o digui coses que no t'agradin.

5.-Pensar abans d'enviar: Tot i que ens hem de mostrar el més naturals possible a les RRSS, cal pensar una mica abans de donar-lo a enviar, un exemple d'això que et vindrà molt bé, és pensar: Què tal quedaria aquest tweet, a una captura de pantalla…

6.-Ni jutjar, ni por de ser jutjats: A les xarxes socials, com a la vida mateixa, no hem de jutjar a ningú sense conèixer la seva veritable història, per això, no és la finalitat de les noves tecnologies, jutjar o criticar a els altres.

7.- Gaudir i aprendre: Fes servir les xarxes per passar-t'ho bé, gaudir, compartir amb amics i familiars, i fins i tot, pots aprendre un munt de coses, si segueixes als comptes adequats. Pren-te les xarxes per passar-ho bé i tota la resta, sobra.

Ara que t'hem posat una mica al dia, amb això de manejar les xarxes socials, ho farem amb Whatsapp , aquella app que era per a converses ràpides i que s'ha convertit, en converses diàries i fins i tot, eternes.

 

Com utilitzar Whatsapp sense perdre els nervis.

1.-Comunicació ràpida i instantània: Aquesta era la finalitat d'una de les apps més usades actualment, així que, si t'agobia massa això de tenir tants Whatsapp . recorda, que és per a comunicació ràpida.

Evita entrar en llargues converses i infinites, si no et ve de gust i sent-te lliure, de deixar de contestar quan així ho necessitis.

2.-Audis: Hem passat d'escriure a enviar àudios, si vols tenir bones maneres, és aconsellable que abans d'enviar un àudio, avisis al destinatari que així ho faràs, potser, en aquell moment, no pugui escoltar.

3.-Resumeixen: Si a tu t'agobia el fet de tenir massa Whatsapps per llegir, molt llargs o àudios interminables, pensa que, als teus destinataris, els pot passar el mateix.

Intenta resumir tot el que puguis la informació, per no convertir-te en allò que tant odies.

4.-Controla el temps d'ús: Això no ho has de fer únicament amb Whatsapp , fes-ho amb totes les RRSS, no et passis amb l'ús del mòbil.

Tenir el mòbil a prop, no implica que hagis d'estar tot el dia fent-lo servir o contestant, posa't límits i intenta dur-lo a terme.

5.-Abandona grups: Tots sabem que els grups de Whatsapp , se'ns acaben anant de les mans, així que, pensa, reflexiona i decideix quins grups són innecessaris o no uses, per abandonar-los.

No passa res, sent-te lliure de fer-ho, seràs més lliure.

Esperem que, amb aquesta mini guia de com comportar-se actualment a les xarxes socials et serveixi d'ajuda, recorda que el més important, és fer-les servir per gaudir i no afegeixis una angoixa més a la teva vida, per contestar a tots.

SERVEIS

Disseny Web

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

3/3/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local

Modelatge 3D

SERVEIS

1/8/2023 0:00:00

Modelatge 3D

Modelatge 3D

Empreses que han confiat en nosaltres.