Actualitat Nubulus

Generadors de text amb intel·ligència artificial. Augmenta la teva productivitat i estalvia temps!

06/05/2024

Els generadors de text amb intel·ligència artificial són programari desenvolupat amb intel·ligència artificial i alimentats amb dades lingüístiques.

Aquestes eines poden generar textos similars als que escriuries tu, et poden facilitar molt la feina i la productivitat, si segueixes els nostres tipus .

S'han d'entendre aquestes eines de generació de textos, com a ajuda i no com a reemplaçament dels generadors de contingut.

Vols conèixer més sobre els generadors de textos? No t'ho perdis!

Avantatges i desavantatges dels generadors de text.

Abans d'endinsar-nos en conèixer generadors de text amb intel·ligència artificial, t'expliquem quins són els avantatges i els desavantatges de fer-los servir.

Avantatges de l'ús de generadors de text amb intel·ligència artificial.

Comencem parlant dels avantatges de fer servir generadors de contingut:

1.-Milloren l'efectivitat i productivitat a les empreses , estalviaràs temps en la creació de continguts, ja que generen text ràpidament.

2.-Aplicació en diverses tasques del dia a dia , poden ser usats per a una gran varietat de tasques que formen part del dia a dia de la teva empresa, des de la creació de correus electrònics fins a informes.

3.-Major creativitat , t'ofereixen suggeriments i noves idees per a la generació de contingut, especialment útil, quan patim bloquejos creatius.

4.-Millorar l'escriptura , retroalimentació sobre la gramàtica, ortografia i estil.

A continuació, et parlem dels desavantatges d'usar aquests generadors , especialment, si no saps fer-los servir o no fas una revisió i curació posterior, del contingut que et generen.

1.-Limitacions de context , els generadors de text AI poden generar contingut sense una comprensió contextual adequada, per això, la importància de fer una posterior curació del contingut i adaptar-lo a un context específic.

2.-Risc de plagi , si no fem servir aquestes eines degudament poden produir contingut similar a materials en línia, caient en plagi.

3.-Preu , alguns d'aquests generadors de text poden ser cars, limitant-ne l'accés a certs usuaris.

4.-Dependència tecnològica , si depens massa d'aquests generadors de contingut, pot arribar a disminuir la capacitat per desenvolupar habilitats d'escriptura independent.

Com funcionen els generadors de text amb intel·ligència artificial.

Aquestes eines generen text de manera autònoma, prenent com a referència contingut introduït prèviament per les persones que els usen.

La informació introduïda en aquests generadors prové de contingut creat per éssers humans i, per tant, reflecteixen els mateixos patrons. Prenen la informació de la web i les instruccions donades per cada usuari, per després processar aquestes dades i generar un contingut nou.

Tal com t'hem comentat, et faciliten molt la creació de contingut, estalviant temps i augmentant la teva productivitat, però sempre has de tenir en compte les limitacions i riscos que suposa fer-los servir. Per això, has de revisar posteriorment que, les dades que t'ofereix són correctes i adaptar el teu estil, així com fer les correccions necessàries.

T'expliquem tot el que pots fer amb aquests generadors de contingut:

1.-Agilitzar la redacció d'articles per a blocs: Genera contingut per a blocs de manera més senzilla i ràpida, faciliten el procés d'escriptura de continguts del bloc, pots fins i tot reescriure contingut de textos ja creats.

2.-Crear publicacions per a xarxes socials: Si tens una empresa de màrqueting digital o simplement vols començar a portar les xarxes socials, et generen publicacions més atractives, igualment per a textos publicitaris.

3.-Millora de l'optimització per a pàgines web: No només produeixen textos, alguns assistents automàtics de creació de contingut, també presenten suggeriments de SEO, d'aquesta manera, et serà més fàcil saber què t'has de concentrar i millorar l'optimització dels teus continguts .

4.-Plantilles llistes per utilitzar: Hi ha diversos generadors de text amb IA que inclouen plantilles de diferents tipus i estils. Inclouen corrector per millorar el to i la sintaxi dels nostres texts a l'instant.

5.-Ajuda a les teves tasques d'empresa del dia a dia: Amb aquests generadors, no només pots crear articles, també et poden ser de gran ajuda en la redacció de correus electrònics, creació d'informes, calendaris editorials…

5 eines de generació de textos amb intel·ligència artificial.

Et presentem 5 eines de generació de contingut que usen intel·ligència artificial i les característiques diferenciadores de cadascuna.

1.-Copy.ai: Per a textos llargs és l'eina ideal, us permet crear entre 2 i 3 esborranys d'un màxim de 800 paraules. La versió gratuïta és una mica limitada, però la versió de pagament són 21 USD al mes. Trobaràs plantilles per a biografies per a xarxes socials, testimonis de clients, emails…

2.-Jasper: Contingut de gran qualitat amb molt poc text d'origen o referència. Genera diversos tipus de continguts, articles de blocs, amb pautes de SEO, publicacions per a les xarxes socials, ebooks , etc.

3.-Writer: El que diferencia aquesta eina de generació de contingut davant d'altres, és que et permet personalitzar el mode de predicció de llenguatge, generant contingut coherent amb la marca, respecte al to i la veu. Pots triar crear plantilles exclusives o triar entre més de 30 plantilles, per a publicacions a xarxes socials, correus de venda, investigació, informes i molt més.

4.-Rytr: Aquest generador de contingut s'ajusta a pressupostos més econòmics i genera contingut de bona qualitat. És molt senzilla i ràpida d'utilitzar, només has d'introduir algunes instruccions i obtens el contingut. Compta amb dissenys i esquemes que pots fer servir i també, compta amb un catàleg de plantilles.

5.-AI Writting Assistant: Millora la qualitat i l'eficiència de l'escriptura. Aquesta eina està especialment dissenyada per oferir idees, correccions i orientació mentre escrius. Una eina de gran utilitat per a creadors de contingut i també, et genera textos complets si així ho desitges.

La veritat és que aquests generadors de contingut IA són de gran utilitat per al dia a dia de la teva empresa, t'estalviarà temps i augmentaràs la teva productivitat, un cop et maneges, en l'ús d'aquests generadors. Tal com t'hem comentat, has de fer servir aquestes eines amb prudència i revisar que el contingut sigui exacte, no contingui alguna falta o error i fer-ne una curació adequada.

Ens veiem a la propera entrada del bloc!

Actualitat Nubulus

.