Actualitat Nubulus

“Diffuse to Choose” la revolució per mostrar productes en ecommerces.

02/02/2024

Segons van creixent el nombre d'usuaris de botigues online o e-commerce, es van fent necessàries noves maneres de visualitzar virtualment els productes als seus entorns. Aquesta necessitat ha passat de ser un extra en un e-commerce, a una cosa totalment fonamental.

Està demostrat que aquells comerços electrònics que mostren els seus productes amb noves tècniques de visualització com en 3D, augmenten les vendes i disminueixen considerablement les devolucions, suposant un estalvi per a les empreses.

Avui, et parlem de "Diffuse to Choose" la següent revolució per mostrar productes a comerç electrònic. Continua llegint!

Diffuse to Choose, mostra els teus productes del e-commerce amb la més alta qualitat.

Es tracta d'un nou model de pintura condicionada per imatges d'Amazon que, utilitza la intel·ligència artificial, podràs mostrar les característiques dels teus productes d'una manera sorprenentment detallada, sens dubte, un model superior per mostrar els productes.

Ja hi ha grans novetats sobre això, com a botigues en línia en què, l'usuari pot provar-se virtualment la peça, veure cada detall d'aquesta, una experiència a l'alçada de la catifa vermella, desfilant amb les teves millors gales. Igual passa amb un altre tipus de productes, per exemple, els mobles. L'usuari podrà visualitzar molt millor com quedaria el moble en un ambient o estada determinada, observar cada detall, les diferents variacions del producte com mides, colors, acabats...

Un dels avenços més importants en el sector de l'ecommerce fins ara, t'ofereix multitud d'avantatges per al teu negoci, podríem dir que es tracta d'un abans i un després en la gestió d'e-commerce i visualització de productes.

Poder visualitzar els productes d'un comerç electrònic de manera natural, com si estiguessis en una botiga o comerç físic, tenir pràcticament la mateixa sensació d'estar tocant la peça de vestir, fa que el client tingui més clara la seva compra i una idea molt més realista del producte que rebrà còmodament a casa.

En números es tradueix en una millora de les vendes en línia i una disminució important de les devolucions, estalviant en temps i recursos. Si vols portar el teu comerç electrònic a un altre nivell, aquesta opció és una de les més interessants fins ara.

Per què és una bona idea mostrar els teus productes amb més claredat i qualitat.

Si volem que el sector de l'e-commerce continuï donant donant bons números i puguem continuar invertint en els nostres projectes, ens hem d'adaptar a les noves tecnologies i al que ens demanen els usuaris.

Ens agrada comprar en línia, fer-ho quan vulguem i des d'on vulguem, rebre'l còmodament a casa nostra o oficina i això ho sabem. En aquests moments els usuaris demanen tenir una millor idea i visualització del producte que volen comprar, tenir molt més clar el que rebran a casa seva i conèixer el mínim detall del producte.

Podríem dir que és just, a tots ens agrada tenir clar, què estem comprant, per això, cal adaptar-se a les noves maneres i possibilitats de mostrar els productes d'un comerç electrònic. Sense cap dubte, la IA juga a favor nostre en aquest aspecte i aquest any, s'espera una autèntica revolució en aquest aspecte.

Ens agradaria destacar que hi ha productes que, per les seves característiques és totalment necessari, una visualització virtual de gran qualitat, com podria ser el cas dels pírcings. A Nubulus, hem dissenyat una millor visualització d'aquests productes, usant 3D, aquí, pots comprovar com queda de bé i la gran diferència, respecte a un altre tipus d'imatges estàtiques.

Si tens un e-commerce i vols millorar la visualització de productes en línia, no dubtis a contactar amb nosaltres, t'assessorem. Ens encarreguem d'oferir-te solucions efectives per mostrar els teus productes i millorar els números al teu projecte. Contacta amb nosaltres!

Actualitat Nubulus

.