Actualitat Nubulus

Beneficis del SEO Local per al teu ecommerce.

10/01/2024

L'objectiu principal del SEO Local és que les empreses apareguin als resultats de cerca orgànica per a aquelles cerques que tenen una intencionalitat local o geogràfica.

A l'article d'avui, t'expliquem els beneficis que aporta el SEO Local per al teu comerç electrònic i els tipus necessaris per millorar el posicionament orgànic. Continua llegint i descobreix els aspectes principals, per treballar el SEO Local de manera adequada al teu projecte.

Com millorar el SEO Local de la teva botiga en línia?

A continuació, et donem els millors tipus per millorar el SEO Local del teu comerç electrònic , guanyis posicions en aquest nou any i aconsegueixis superar la teva competència directa.

1.-Optimitza la informació del teu ecommerce: El primer pas que has de fer per iniciar-te en el SEO Local, és comprovar que la informació del teu comerç electrònic, està completa i actualitzada a la fitxa de Google My Business.

2.-Crea contingut local d'interès: Escriu al blog contingut de tipus local, per exemple, esdeveniments, notícies o tendències locals. Serà molt útil pels teus usuaris, t'ajudarà a establir relacions amb comerços de la zona i aniràs guanyant posicions a Google.

3.-Usa paraules clau locals: Tant a les metaetiquetes , títols, descripcions, com en el contingut que treballis a la teva botiga en línia i al blog. Pots dedicar diverses entrades per informar els teus usuaris d'esdeveniments locals, activitats, tallers, col·laborar amb comerciants de la zona…

4.-Ressenyes i valoracions positives: Convida els teus clients a deixar-te ressenyes i valoracions al teu perfil de GMB, t'ajudaran a posicionar-te millor i generaran confiança a clients nous que vulguis començar a col·laborar amb tu.

5.-Crea enllaços locals: No et tallis i relaciona't amb comerços locals de la teva zona, pots sol·licitar enllaços, establir col·laboracions, compartir contingut a les xarxes socials…

6.-Etiquetes d'ubicació a les imatges de productes: Ajudaran a Google, a entendre la rellevància del teu ecommerce per a una ubicació geogràfica específica.

7.-Dispositius mòbils: Molts dels teus usuaris entraran al teu ecommerce amb el dispositiu mòbil, assegura't que estigui disponible en versió mòbil i les imatges siguin de qualitat. Pensa que, la majoria dels usuaris realitzem les cerques fent ús del dispositiu mòbil, especialment quan busquem comerços o serveis locals.

 

Per què és necessari el SEO Local per al teu ecommerce?

Cada vegada són més les persones que fan servir els motors de cerca per descobrir nous productes i serveis a la seva mateixa localitat , cosa que, sens dubte, has d'aprofitar per donar-te a conèixer entre nous clients, usuaris o col·laboradors.

El SEO Local és una estratègia molt efectiva per poder competir amb grans empreses que compten amb presència nacional o internacional. En dedicar tots els teus esforços al SEO Local, destacaràs a la teva àrea geogràfica, davant de competidors més grans.

D'altra banda, el SEO Local millora considerablement l'experiència d'usuari en tenir informació precisa i útil a les persones que busquen dades de tipus local. Augmenta la confiança i credibilitat de la teva marca i millora la taxa de conversió.

Per acabar, t'especifiquem els 5 beneficis més significatius que t'ofereix treballar l'aspecte local al teu projecte Descobreix-los!

-Millora la visibilitat en línia: Milloraràs en les cerques locals rellevants, augmentant el trànsit i les conversions a la teva botiga en línia.

-Augmenta la rellevància per als usuaris locals: Per a aquells que busquen productes o serveis locals, a la mateixa àrea geogràfica, millorant l'experiència d'usuari, en trobar informació específica i d'utilitat. No deixis de treballar el contingut de tipus local a la teva botiga online!

-Millora l'autoritat de marca: Si vols crear una marca consistent, especialment en una àrea geogràfica específica, el SEO Local, és el teu millor aliat, a més d'augmentar la confiança dels usuaris locals.

-Reducció de despeses publicitàries: Disminuiràs la dependència de campanyes publicitàries de pagament per clic i milloraràs la rendibilitat d'inversió.

-Coneix millor els teus companys locals: Gràcies al SEO Local, pots iniciar relacions amb altres comerços de la zona, compartir enllaços, contingut a les xarxes socials i establir relacions de col·laboració.

A Nubulus , som experts en la creació i manteniment de botigues en línia , treballem el SEO Local, perquè guanyis posicions a Google, superis la teva competència més directa i aconsegueixis una òptima reputació. Contacta amb nosaltres!

Actualitat Nubulus

.