Actualitat Nubulus

7 coses que pots fer amb ChatGPT a SEO i Màrqueting Digital. Descobreix-les!

24/11/2023

Eines com ChatGPT estan revolucionant diversos sectors, entre ells, el SEO i el Màrqueting Digital.

No hi ha cap dubte, ChatGPT, és una eina poderosa que et pot ajudar molt en el teu dia a dia i en tasques relacionades amb el SEO i el Màrqueting Digital de la teva empresa. No oblidis que, fer servir ChatGPT et farà la vida una mica més fàcil, però segueix fent ús de la teva creativitat, empatia i compromís amb els clients.

Perquè coneguis més i millor, tot el que ChatGPT, pot fer per tu en SEO i Màrqueting Digital, t'expliquem 7 tasques que pots derivar ara mateix. Les coneixerem!

7 utilitats de ChatGPT per a SEO i Màrqueting Digital.

A continuació, us mostrem algunes de les utilitats que et faran el dia a dia molt més fàcil, quant a SEO i Màrqueting Digital de la teva empresa:

1.-Generació d'idees de contingut: Per generar contingut creatiu i rellevant, agafar noves idees per a temes relacionats amb la teva empresa, crear titulars més atractius i facilitar-te la tasca de creació de contingut.

2.-Optimització de paraules clau: Fes servir ChatGPT per identificar i optimitzar les paraules clau, a l'hora de crear contingut per a la teva pàgina web o bloc. T'ajudarà significativament a conèixer les paraules clau que millor et posicionen i anar-les incloent al contingut.

3.-Millora les metadescripcions, H1 i títols: És una eina molt poderosa per optimitzar les metadescripcions i títols SEO més atractius per augmentar la taxa de clics.

4.-Analitza tendències i temes actuals del teu sector: ChatGPT t'ajuda a conèixer les tendències i temes del teu sector, així com identificar tendències i comportaments dels usuaris, té una gran capacitat predictiva que t'ajudarà molt en aquest aspecte.

5.-Traduccions: T'assisteix en traduccions i localització de continguts per a diferents mercats, tot i així, recorda que és aconsellable fer sempre una revisió i verificació del contingut.

6.-Automatitzacions de respostes: En un altre àmbit que està sent molt útil ChatGPT, és en poder automatitzar respostes tant a les xarxes socials, al teu bloc o en xats d'atenció al client. D'aquesta manera, no només optimitzes els recursos, sinó que també els teus usuaris rebran una resposta de manera molt més ràpida.

7.-Genera Faq's i respostes a preguntes freqüents: Respon a preguntes freqüents relacionades amb el teu sector, millorant el posicionament a les cerques per veu.

Aquestes són només algunes de les qüestions en què ChatGPT pot ser-te de gran utilitat a l'hora de treballar, el SEO i Màrqueting Digital de la teva empresa o dels teus clients.

Sectors en què ChatGPT, ha revolucionat tasques repetitives de les empreses.

Si en alguna cosa és molt beneficiós l'ús de ChatGPT, és en les tasques repetitives de les empreses, siguin del sector que sigui. Per exemple, en hotels ha suposat un gran avenç i ajuda a l'hora d'atendre els clients, respondre preguntes freqüents o finalitzar reserves.

Al sector del turisme, també, s'usa aquesta nova tecnologia, sent molt beneficiosa per a tasques com ara planificació de viatges, traducció i interpretació d'idiomes, assistència a les reserves i informació cultural.

Però, si hi ha un sector en què ChatGPT està destacant per sobre de tots, és als comerços electrònics, on el seu ús, és cada vegada més estès i amb funcionalitats molt interessants, no només per als propietaris de botigues en línia, sinó també, per als consumidors.

Entre les diferents funcionalitats que estan sent una revolució en ecommerce, estan:

-Millora de les descripcions de productes.

-Investigació de mercats i competidors.

-Respostes immediates als usuaris.

-Sistemes de recomanació de productes.

-I, l'anteriorment parlat quant a SEO, millora de títols, metadescripcions, creació de contingut…

Si no et vols quedar enrere i, sobretot, vols guanyar temps i efectivitat en el teu dia a dia, has de començar a fer servir ChatGPT i conèixer totes les seves funcionalitats. No només estalviaràs temps i recursos, sinó que seràs molt més efectiu en certes tasques repetitives, en poder automatitzar-les.

A Nubulus, us seguirem informant periòdicament de totes les novetats de ChatGPT i us donarem a conèixer els sectors en què segueix avançant aquesta nova tecnologia. Ens veiem a la propera entrada del bloc!

Actualitat Nubulus

.