Actualitat Nubulus

Les novetats de Shopify que et deixaran bocabadat.

09/08/2023

Shopify, ha anunciat més de 100 novetats a la seva plataforma de comerç electrònic, al nostre article d'avui, t'expliquem les principals novetats que ha presentat Shopify No te les perdis!

És una de les plataformes de comerç electrònic més important i no és estrany, fàcil d'usar, amb domini i hosting per a la teva botiga online, catàleg de productes il·limitat, informes i estadístiques per millorar la teva estratègia… i un continu avenç, en la millora funcionalitats que ofereix als seus milions de clients.

Novetats presentades per Shopify per a la millora del teu ecommerce .

Coneixerem algunes d'aquestes novetats T'encantaran!

1.-Shopify Magic: Aquesta nova eina té la combinació perfecta, el poder de les dades i la tecnologia IA per optimitzar fluxos de treball.

El que fa Shopify Magic és connectar les dades de l'ecommerce amb un llenguatge prèviament entrenat, el qual genera respostes personalitzades, precises i rellevants.

2.-Optimització de la botiga online, versió mòbil: 3 de cada 4 pagaments de Shop Pay , es realitzen en dispositius mòbils.

Ara Shopify ofereix més possibilitats per a l'optimització de la versió mòbil del teu ecommerce , encapçalats enriquits, inventari amb col·leccions, categories i navegació personalitzada.

3.-Selecciona productes per vendre amb les marques que més t'agraden: Ara pots vendre productes de les marques de Shopify per completar amb els teus.

Més possibilitats en tenir més productes i, a més, no hauràs d'administrar l'inventari, ni preocupar-te per la gestió de l'enviament.

4.-17 noves API i actualització per personalitzar el pagament: Validació més personalitzada, diferents opcions de lliurament, finalització de l'adreça…

5.-Administra els xats del teu ecommerce de manera més eficient: Gràcies a l'ús de la IA, podràs respondre de manera més fàcil i ràpida els dubtes dels teus clients i amb respostes personalitzades.

Una funcionalitat que t'estalviarà molt de temps i et farà millorar considerablement, l'atenció al client al teu ecommerce .

6.-Cart Transform Funtion : Combina i amplia les línies de comanda del carret en finalitzar la compra a la teva botiga online.

Podràs crear ofertes de paquets de productes personalitzats, transformació del carretó i una versió molt top completa, exclusiva per a Shopify Plus.

7.-Crea dissenys més personalitzats de manera fàcil: Per als amants de la personalització del disseny, ara, serà molt més senzill crear la teva pròpia versió personalitzada de la botiga en línia.

Només hauràs d'arrossegar i deixar anar, podràs canviar la mida, agrupar, editar contingut fàcilment amb l'editor millorat de Shopify.

Per què Shopify és molt més que la millor opció, per muntar el teu ecommerce ?

Més de 457 milions de compradors han fet servir Shopify, una dada que, poques plataformes de comerç electrònic poden tenir, així que, és una de les més usades gràcies a les seves nombroses funcionalitats i facilitat d'ús.

Si tens pensat començar el teu projecte de comerç electrònic és més que, una bona opció ia Nubulus , ens fem càrrec de tot el procés de creació i gestió de la teva botiga en línia.

A continuació, t'expliquem diverses dades perquè acabis de convèncer-te, de què Shopify és la millor opció per muntar el teu propi ecommerce :

-Domini i hosting: Shopify t'ofereix el domini i hosting per a la teva botiga en línia, tot des de la mateixa plataforma.

-Fàcil d'usar: Un cop creada i configurada la botiga en línia a Shopify, és molt fàcil de manejar i no necessitaràs tenir coneixements específics per gestionar el teu comerç electrònic.

-Catàleg de productes il·limitat: Podràs pujar a la teva botiga tants productes com necessitis, mostra què fas, puja-ho a la teva botiga online i comença a vendre els teus propis productes en línia.

-Mètodes de pagament i enviaments: Si el que et preocupa a l'hora de llançar-te a la creació de botigues en línia, són la configuració de mètodes de pagament i l'enviament dels productes, amb Shopify ho podràs fer absolutament tot i de manera senzilla.

-Estadístiques i informes: Rep tota la informació que necessites per millorar la teva estratègia, estadístiques de la teva botiga i informes per tenir totes les dades que vulguis a l'abast de la mà i en un mateix lloc.

Esperem que, amb aquestes novetats i funcionalitats de Shopify, acabis de convèncer-te per muntar la teva pròpia botiga en línia. Sempre pots contactar amb nosaltres per començar a muntar el teu projecte avui mateix.

Actualitat Nubulus

.