Actualitat Nubulus

Dades estadístiques de les vendes en línia i per què muntar un ecommerce, és una bona idea.

07/09/2023

Espanya, és dels països que més creixement està tenint en la venda en línia. A finals del 2022, es van registrar més de 325 milions de transaccions, és a dir, un 16,4% més.

Segons l'informe d'European Ecommerce Report 2022, Espanya, és el 3r país europeu amb més facturació de comerç en línia , el 2022 es va assolir la xifra de 65.300 milions d'euros, en compravendes.

Les previsions per a aquest any, són força favorables i no només, es mantindran, sinó que, continuaran augmentant, es considera que un 20%. A més, quant a les compres en línia efectuades amb el mòbil, s'estima que passaran del 60% al 65%.

Dades que, sens dubte, ens obren noves oportunitats al sector de la venda online, fent cada vegada més interessant, iniciar un projecte ecommerce . Les dades parlen per si soles, així que, si tenies pensat començar el teu projecte de botiga en línia, és el millor moment per posar-t'hi.

Sectors que triomfen a la venda en línia.

Si et posaràs les piles amb la idea de muntar la teva pròpia botiga online, és bo que sàpigues quins sectors són els que més demanda tenen i quines botigues dins d'aquests sectors, són les que més destaquen. Ja saps què diuen… Cal que coneguis, què fa la teva competència i com ho fa.

Et deixem la llista de sectors que més beneficis obtenen en la venda online i quines botigues, per tots coneguts, són les reines de l' ecommerce . Les coneixerem!

1.-Alimentació.

2.-Animals i mascotes.

3.-Decoració i llar.

4.-Esport.

5.-Electrònica i informàtica.

6.-Moda.

7.-Multicategoria.

8.-Salut i bellesa.

Al sector de l'alimentació, guanya Mercadona amb un gran augment de les vendes online l'últim any, facturant 469.871.314€. La segueixen empreses reconegudes per tothom: Dia, Consum, Hipercor i Eroski.

El comerç online relacionat amb animals i mascotes, s'emporta el palmell Tiendanimal , amb una facturació de 123.022.733€ i la segueixen: Zooplus , Miscota , Kiwoko i Animalear .

Per als amants de la decoració, Ikea segueix sent una de les preferides pels consumidors per realitzar compres en línia, facturant 942.450.188 € i la segueixen de prop: Leroy Merlin, Conforama , Westwing i Bauhaus .

El sector de l'electrònica i informàtica, és dels que tenen els tiquets mitjans més elevats, guanya el primer lloc Mediamarkt , seguida de Microsoft, PcComponents , Apple i Fnac.

La moda, és un altre dels sectors en auge, cada vegada són més els que, decideixen comprar roba de manera en línia, gràcies també, a les noves funcionalitats i els avenços en comerç electrònic, fent més fàcil triar la peça perfecta per a nosaltres. Destaca Zalando , sense oblidar altres botigues en línia, com: Zara, Privalia, Mango i Pull&Bear .

D'altra banda, en ecommerces multicategoria segueix en el seu primer lloc Amazon, seguit com en altres anys de, Aliexpress , El Corte Inglés, Carrefour i Ebay .

Per finalitzar, en el sector de la bellesa, són diverses les botigues en línia que ocupen les primeres posicions: MiFarma , Promofarma , Dosfarma i Druni .

Per què és bona idea muntar un ecommerce actualment.

Tenint en compte aquestes dades estadístiques i les previsions positives per al 2023, podem dir que, ara més que mai, és una bona idea muntar el teu propi ecommerce .

Cada cop són més les persones que, decideixen comprar de manera online per molts motius, entre els més destacables: La comoditat de rebre'l directament a casa, poder comprar qualsevol dia ia qualsevol hora i no haver d'esperar llargues cues per poder fer les compres.

Si és cert que, als inicis del comerç electrònic pocs eren els sectors que s'emportaven totes les mirades, però actualment, com has pogut veure, són molts els que destaquen i criden l'atenció als usuaris, per fer les compres online .

Aquest auge del comerç electrònic, ha fet que cada vegada hi hagi més opcions per crear la teva pròpia botiga en línia , de manera senzilla, entre elles destaca Shopify . Un CRM amb què podràs començar a vendre els teus productes online, fer tota la gestió des de la mateixa plataforma ia preus força econòmics.

A Nubulus , som experts en la creació d' ecommerces , si desitges començar el teu projecte, no dubtis en contactar-nos i et facilitem tota la informació i opcions disponibles.

Actualitat Nubulus

.