Actualitat

Tips per personalitzar la teva estratègia de continguts.

29/10/2021 0:00:00

1. Aporta contingut diferent. 

El secret per ser recordat és diferenciar-te, així doncs, el contingut del teu negoci mai serà únic si publiques el mateix que els altres. Utilitza la teva experiència i els teus coneixements per oferir contingut original i explicar-lo de manera diferent per aconseguir captar l’atenció del públic objectiu més fàcilment. 

 

2. Brida el contingut adequat a cada usuari. 

Entre les tendències de personalització de l’estratègia de continguts trobem l’adaptació de l’experiència de l’usuari en el teu lloc web en referència a les interaccions d’aquest en la web. Les possibilitats de personalització són infinites, des de mostrar el lloc web en colors diferents depenent de l’hora en que es visualitzi, fins mostrar a cada usuari el contingut i els productes més adients als seus interessos. 

 

3. Mostra interès pel contingut que comparteixes. 

A la primera persona que li ha d’apassionar el contingut és a qui la redacta, si no és així, mai podrà transmetre passió pel contingut als lectors. Si el contingut que crees no t’apassiona, passarà indiferent entre el públic. 

 

4. Consumeix contingut original. 

A l’hora de cercar inspiració per crear els continguts de la teva marca, fes una recerca àmplia, a diferents fonts, llegeix articles interessants i diferents, dona'ls-hi un tomb per aconseguir idees per crear el teu propi contingut. 

 

5. Cerca suscitar respostes emocionals. 

Com sabem, l'ésser humà sol deixar-se emportar per l’emoció enfront de la raó. Per aquest motiu, si el contingut de la nostra marca és capaç de suscitar un impacte emocional entre el públic, aconseguirà que aquest el recordi i ens doni una resposta. 

 

6. Redacta tal com t’expresses. 

La naturalitat és un element essencial de la personalització del contingut, ja que transmet transparència. Escriure tal com t’expresses, t’ajudarà a connectar amb el públic objectiu, de manera que percebin el contingut com un diàleg de tu a tu.  

Tot i que és cert que no en tots els negocis és apropiat utilitzar un diàleg col·loquial, serà útil adaptar els continguts perquè es percebin més naturals i relaxats perquè el missatge arribi millor al públic. 

 

7. Comparteix històries / vivències relacionades amb el contingut. 

L' ésser humà es caracteritza per la teva passió per les històries des de temps immemorables. Així doncs, serà beneficiós per la teva estratègia de continguts compartir-ne amb el teu públic, serà útil compartir casos pràctics, anècdotes, o exemples, per aconseguir que els lectors  percebin la part més humana de la teva marca i es puguin identificar amb les experiències d’aquesta. 

 

8. Enriqueix el teu vocabulari. 

Dedicar temps a ampliar el teu vocabulari i usar en el contingut de la teva marca termes poc convencionals pot aportar-li valor. Evidentment, no et recomanem que el teu contingut sembli un diccionari, ni sigui indesxifrable. Caldrà que en tot moment t'adaptis al to de la teva marca

 

9. Presta atenció al format. 

Tenint en compte les teves possibilitats i el públic objectiu del teu negoci, serà el moment de valorar en quin format oferiràs el teu contingut. Quan parlem de format no només ens referim a si el compartirem mitjançant article, vídeo o altres formats interactius. També hem de tenir en compte possibilitats més senzilles que requereixen menys recursos i que també poden ser vàlides i efectives. És a dir, un article pot percebre’s molt diferent segons el format, si dividim el contingut en apartats, si fem llistes, si fem ús de negretes i cursives, si fem servir emoticones, etc. 

 

10. Formula preguntes al lector. 

La intenció de tota marca és interactuar amb el seu públic objectiu, però si et pares a pensar-ho, en el moment que creem un contingut estem creant un monòleg. Per poder revertir aquesta situació és molt útil plantejar preguntes al llarg del contingut perquè aquest sigui més interactiu. Formular preguntes al lector serà un fantàstic recurs, ja que aconseguirà que el lector aturi la seva lectura momentàniament i es plantegi el contingut que està consumint, evitant així que aquest es limiti a donar un cop d’ull planer. 

 

11. Ofereix dades interessants. 

Compartir dades curioses en els teus continguts és una manera molt efectiva de captar l’atenció dels lectors, ja que solen resultar sorprenents. Generaran interès en el lector, animant-lo a continuar llegint el contingut i a més, és molt probable que sigui recordat, perquè tal com sabem, el que és comú passa desapercebut, però el que és diferent es recorda. 

 

12. Dirigeix-te al teu públic objectiu. 

És essencial que identifiquis quin és el públic objectiu del negoci i et dirigeixis a aquest en els teus continguts. Una vegada reconeguis al públic objectiu de la teva marca, analitza’l, esbrina els seus trets característics, com són i com s’expressen, i dirigeix-te a ells de la mateixa manera. Si t’expresses tal com s’expressa la teva audiència, aconseguiràs que aquesta s’identifiqui amb la teva marca i per tant, els continguts seran molt més efectius. 

 

Et convidem a crear  i oferir contingut de valor al teu públic objectiu, perquè el teu negoci sigui el recordat i escollit. Si necessites ajuda per implementar una estratègia de continguts adequada pels teus objectius, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, des de Nubulus t'acompanyem i assessorem en tot el procés de transformació digital del teu negoci per assegurar-ne l'èxit. 

SERVEIS

Transformació Digital

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Les empreses necessiten transformar-se digitalment per no quedar-se obsoletes i utilitzar adequadament les noves tecnologies per aconseguir noves oportunitats de negoci. Des de Nubulus t’orientem i ajudem a realitzar un procés de transformació digital real, àgil i transformador que permeti a la teva empresa desenvolupar-se plenament.

Transformació Digital
Transformació Digital

Disseny web per allotjaments turístics

SERVEIS

29/07/2021 0:00:00

Dissenyem el web pel teu allotjament turístic integrant el motor de reserves del nostre partner AvaiBook. Posem al teu abast la tecnologia, la qualitat i l’experiència que necessites per aconseguir que el desenvolupament web del teu negoci sigui tot un èxit.

Disseny web per allotjaments turístics
Disseny web per allotjaments turístics

Disseny Web

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web
Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

03/03/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic
Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local
SEO Local

Campanyes SEM

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Si vols posicionar el teu negoci entre les primeres posicions de resultats dels cercadors de forma ràpida, és el moment d’engegar una campanya de SEM. Aconseguiràs captar nous clients i generar tràfic de qualitat a la teva pàgina web amb un pressupost totalment personalitzat. Des de Nubulus t’ajudem a millorar el teu posicionament als cercadors optimitzant les teves campanyes.

Campanyes SEM
Campanyes SEM

Carta Digital QR

SERVEIS

04/06/2020 0:00:00

La carta online és un reflex de la carta tradicional en paper al format digital. Aquest sistema permet als clients consultar la carta de manera online escanejant el codi QR amb la càmera del dispositiu mòbil. Això suposa una reducció considerable del risc de transmissió alhora que ofereix avantatges pel negoci. Des de Nubulus, creem la del teue restaurant i t’ajudem a gestionar-la.

Carta Digital QR
Carta Digital QR

Tour Virtual

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

A Nubulus creem el Tour Virtual del teu negoci, funcional per qualsevol dispositiu, perquè els usuaris que arribin a la teva pàgina web i/o a la teva fitxa de Google My Business puguin veure el teu local de manera fàcil, divertida i interactiva gràcies a les fotografies 360º que permeten veure l’espai de forma realista. També donem suport a aquells esdeveniments que requereixin vídeos 360º.

Tour Virtual
Tour Virtual

Programació a mida

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Si vols automatitzar un servei o integrar eines que utilitzes a diari en el teu negoci, duem a terme tot el procés segons les teves necessitats, perquè guanyis en rendibilitat i connexió entre els diferents departaments de l’empresa.

Programació a mida
Programació a mida

Estratègia de continguts

SERVEIS

09/03/2021 0:00:00

Actualment, cada cop més empreses han iniciat la transformació digital i tenen presència a Internet i és que, segons Google, el 97% dels consumidors cerquen a les empreses, o bé al producte o servei que ofereixen aquestes a través d’Internet. El que hem de tenir clar és que si una empresa vol desenvolupar i enriquir la seva presència digital és essencial que desenvolupi una estratègia de continguts.

Estratègia de continguts
Estratègia de continguts

Actualitat

Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.

Actualitat

11/02/2022

Els codis UTM, o paràmetres UTM, són breus fragments de text que s'afegeixen al final d'un enllaç web. Usats de forma habitual, permeten analitzar l'impacte de les visites a la nostra web.

Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.
Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Actualitat

01/02/2022

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?
Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Com millorar el Google EAT de la teva web?

Actualitat

14/12/2021

Com millorar el Google EAT de la teva web?

Com millorar el Google EAT de la teva web?
Com millorar el Google EAT de la teva web?

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Actualitat

10/12/2021

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?
Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Com incrementar la presència online del teu negoci?

Actualitat

02/12/2021

Com incrementar la presència online del teu negoci?

Com incrementar la presència online del teu negoci?
Com incrementar la presència online del teu negoci?

Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Actualitat

29/11/2021

Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Analitzes les estadístiques d’Instagram?
Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Actualitat

24/11/2021

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.
Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Els preus psicològics.

Actualitat

23/11/2021

Els preus psicològics.

Els preus psicològics.
Els preus psicològics.

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Actualitat

19/11/2021

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?
Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Actualitat

16/11/2021

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.
Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Actualitat

12/11/2021

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.
Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.

Actualitat

09/11/2021

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.
Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.