Actualitat

Què és un ERP i per què és necessari per a la transformació digital

28/07/2020 0:00:00

Les petites i grans empreses requereixen de tota una transformació digital per a mantenir-se per davant dels seus competidors. El valor creixent ofert als teus clients va directament de la mà amb aquest procés.

És per això que mentre avances en el camí del progrés tecnològic per al teu negoci, necessites d'un sistema que et permeti administrar els teus processos interns, com un ERP.

Però, què és i com funciona? Aquí t'explicarem la importància d'aquest sistema i com t'ajuda en l'automatització de processos.

Per què és necessària la transformació digital

La transformació digital és una evolució integral de les activitats comercials en l'àmbit digital.

Avui dia, més que mai, es té a mà diversitat d'opcions, de gran facilitat i accessibilitat, com per exemple, la prova Holded gratis, que està revolucionant la gestió empresarial basada en el núvol.

El seu objectiu és aprofitar al màxim les noves tecnologies que estan donant forma al mercat, així com tenir en compte l'impacte que aquestes tenen en els consumidors.

Cal no oblidar que si una empresa no està en Internet, és com si no existís. En qualsevol negoci, els clients, i fins i tot els empleats potencials, es beneficien dels avanços digitals.

El poder d'una estratègia de transformació resideix en el seu abast i objectius, entre els quals busca millorar l'experiència dels clients, facilitar l'automatització de processos d'administració, finances, recursos humans i comunicacions internes, així com millorar la rendibilitat, innovació i coneixement del personal.

El ERP com a eina per a la transformació digital

L'aplicació ERP (Enterprise Resource Planning) elimina les ineficiències operatives, les dades duplicades i augmenta el temps de resposta mantenint el cost i la qualitat.

En poques paraules, ERP és un terme global però integral a l'hora d'administrar els teus comptes, recursos, finances, inventaris i fabricació. A més, és possible administrar clients, proveïdors, venedors i socis a través d'una única plataforma de col·laboració.

Aquest programari de planificació de recursos empresarials permet una vista unificada de múltiples operacions comercials i facilita el treball remot.

Un ERP pot liderar la transformació digital oferint:

 • Millor experiència per a l'usuari: les persones busquen solucions valuoses i fàcils per als seus problemes i les volen ràpid. Amb l'ús de les xarxes socials, les empreses poden recopilar comentaris i millorar els seus productes i serveis.
 • Col·laboració fluida entre departaments: la transformació digital posa a la disposició de les empreses més dades i poden analitzar quins processos o tècniques són més eficients. La implementació d'aquests millora la productivitat del personal i permet una comunicació oberta i fluida entre diferents equips i departaments.
 • Perspectives basades en dades: permet rastrejar mètriques amb precisió, per la qual cosa la teva empresa pot optimitzar els seus processos i estratègies per a obtenir millors resultats.
 • Rendibilitat millorada i costos reduïts: quan la tecnologia i les operacions d'una empresa es digitalitzen, ajuda a estalviar i augmentar les vendes, atès que redueix les intervencions manuals, els processos es tornen més ràpids i lliures d'errors.
 • Presa de decisions informada: quan existeix la disponibilitat de dades suficients, les empreses poden prendre decisions sòlides que afecten l'eficiència del treball, la taxa d'èxit i el coneixement de la marca.

Característiques d'un ERP com Holded

Existeixen múltiples sistemes ERP en el mercat, però una de les millors opcions és el Holded creat en 2015.

Aquest programari funciona a través del núvol i és una solució molt completa per a gestionar la teva empresa, que permet realitzar des de comptabilitat fins a gestió de projectes, inventaris, registre de personal, clients i molt més.

Avui dia, pots utilitzar Holded com una eina de transformació digital i fer créixer el teu negoci. La millor part és que és fàcil de personalitzar i adaptar a les teves necessitats.

Entre les seves característiques destaca:

 • Accés en temps real als estats de compte, comptabilitat i traçabilitat.
 • Gestió de proveïdors, factures i pagaments.
 • Creació de factures completament personalitzades.
 • Control de procés comercial.
 • Habilitació de mètodes de pagament variats via online.
 • Gestió de projectes, des de disposició de taulers, llistats i diagrames, fins a creació de llistes de tasques, monitorització de l’equip de treball, marcació de dates límit i càlculs de rendibilitat.
 • Base de dades de clients.
 • Gestió de recursos humans que permet crear nòmines, distribució de personal en equips de treball, registre de vacances o absències justificades i control d'horaris d'entrada i sortida.
 • Creació de catàlegs, gestió de compra-venda, seguiment d'inventari.
 • Sincronització amb comptes bancaris, automatització de comandes, comptes online i treball en col·laboració amb Google Drive o Dropbox.

Saps quina és la millor part d'aquest programari? Que pots provar-ho de manera gratuïta sense cap límit de temps, permetent-te crear 2 usuaris i fer 50 factures anuals, quantitat més que suficient perquè puguis comprovar l'efectivitat d'aquest ERP.

Així que si tens un negoci en creixement i cerques un sistema que et permeti automatitzar processos interns de manera ràpida i eficaç,recomanem àmpliament fer una prova gratuïta de Holded i veure tots els beneficis que té per a oferir-te.

Nosaltres et podem assessora i guiar en la transformació digital de la teva empresa

Coneix el nostre servei de transformació digital

En parlem?

T’escoltem i ajudem amb…

Transformació Digital

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

Les empreses necessiten transformar-se digitalment per no quedar-se obsoletes i utilitzar adequadament les noves tecnologies per aconseguir noves oportunitats de negoci. Des de Nubulus t’orientem i ajudem a realitzar un procés de transformació digital real, àgil i transformador que permeti a la teva empresa desenvolupar-se plenament.

Transformació Digital
Transformació Digital

Disseny Web

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web
Disseny Web

Comerç electrònic

T’escoltem i ajudem amb…

03/03/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic
Comerç electrònic

SEO Local

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local
SEO Local

Campanyes SEM

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

Si vols posicionar el teu negoci entre les primeres posicions de resultats dels cercadors de forma ràpida, és el moment d’engegar una campanya de SEM. Aconseguiràs captar nous clients i generar tràfic de qualitat a la teva pàgina web amb un pressupost totalment personalitzat. Des de Nubulus t’ajudem a millorar el teu posicionament als cercadors optimitzant les teves campanyes.

Campanyes SEM
Campanyes SEM

Carta Digital QR

T’escoltem i ajudem amb…

04/06/2020 0:00:00

La carta online és un reflex de la carta tradicional en paper al format digital. Aquest sistema permet als clients consultar la carta de manera online escanejant el codi QR amb la càmera del dispositiu mòbil. Això suposa una reducció considerable del risc de transmissió alhora que ofereix avantatges pel negoci. Des de Nubulus, creem la del teue restaurant i t’ajudem a gestionar-la.

Carta Digital QR
Carta Digital QR

Tour Virtual

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

A Nubulus creem el Tour Virtual del teu negoci, funcional per qualsevol dispositiu, perquè els usuaris que arribin a la teva pàgina web i/o a la teva fitxa de Google My Business puguin veure el teu local de manera fàcil, divertida i interactiva gràcies a les fotografies 360º que permeten veure l’espai de forma realista. També donem suport a aquells esdeveniments que requereixin vídeos 360º.

Tour Virtual
Tour Virtual

Programació a mida

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

Si vols automatitzar un servei o integrar eines que utilitzes a diari en el teu negoci, duem a terme tot el procés segons les teves necessitats, perquè guanyis en rendibilitat i connexió entre els diferents departaments de l’empresa.

Programació a mida
Programació a mida

Estratègia de continguts

T’escoltem i ajudem amb…

09/03/2021 0:00:00

Actualment, cada cop més empreses han iniciat la transformació digital i tenen presència a Internet i és que, segons Google, el 97% dels consumidors cerquen a les empreses, o bé al producte o servei que ofereixen aquestes a través d’Internet. El que hem de tenir clar és que si una empresa vol desenvolupar i enriquir la seva presència digital és essencial que desenvolupi una estratègia de continguts.

Estratègia de continguts
Estratègia de continguts

Actualitat

Penses en vendre a Amazon? Et mostrem els avantatges i inconvenients.

Actualitat

14/04/2021

Penses en vendre a Amazon? Et mostrem els avantatges i inconvenients.

Penses en vendre a Amazon? Et mostrem els avantatges i inconvenients.
Penses en vendre a Amazon? Et mostrem els avantatges i inconvenients.

Els Google Property Promotion Ads

Actualitat

13/04/2021

Els Google Property Promotion Ads

Els Google Property Promotion Ads
Els Google Property Promotion Ads

Rutes ecològiques, dades sobre la qualitat de l’aire i mapes del temps, entre les noves funcions de Google Maps.

Actualitat

06/04/2021

Rutes ecològiques, dades sobre la qualitat de l’aire, mapes del temps, i moltes més funcions en la nova actualització de Google Maps.

Rutes ecològiques, dades sobre la qualitat de l’aire i mapes del temps, entre les noves funcions de Google Maps.
Rutes ecològiques, dades sobre la qualitat de l’aire i mapes del temps, entre les noves funcions de Google Maps.

El Pla de Màrqueting

Actualitat

30/03/2021

Actualment, tots els negocis, independentment de la seva grandària, haurien de desenvolupar un pla de màrqueting per tal d’aconseguir els seus propòsits amb èxit. Un pla de màrqueting ajuda a l’empresa a no fer passos sense un rumb establert i sense uns objectius clars, serà una guia que ens servirà de referència a l’hora de planificar totes les accions i estratègies.

El Pla de Màrqueting
El Pla de Màrqueting

Click Through Rate (CTR)

Actualitat

24/03/2021

És especialment important mesurar les estratègies de màrqueting i de SEO per poder-ne extreure conclusions a través dels KPIs (Key Performance Indicator). En aquest post ens centrarem en un d’aquests indicadors, el CTR (Click Through Rate), per tal d’ajudar-te a prendre decisions més encertades dins del teu pla de màrqueting.

Click Through Rate (CTR)
Click Through Rate (CTR)

Instagram protegirà als menors d’edat

Actualitat

22/03/2021

Instagram és una de les xarxes socials que en els últims anys ha agafat gran popularitat entre els menors d’edat en el nostre país i l’aplicació vol protegir aquest sector de la seva comunitat, i per aquest motiu ha anunciat accions dirigides a aquest fi.

Instagram protegirà als menors d’edat
Instagram protegirà als menors d’edat

Així s’aplicarà l’IVA en les botigues online a partir de juliol

Actualitat

16/03/2021

Si tens una eCommerce, és molt important estar al corrent dels requisits legals de les botigues online. Aquest any, entren en vigor novetats de les que has d’estar al cas.

Així s’aplicarà l’IVA en les botigues online a partir de juliol
Així s’aplicarà l’IVA en les botigues online a partir de juliol

Trusted Shops. Generem confiança.

Actualitat

26/02/2021

Des de Nubulus som conscients que la confiança és l’element essencial perquè els usuaris realitzin les seves compres online és per aquest motiu que recentment ens hem fet partners de Trusted Shops. Obtenim certificats de garantia de compres. En aquest post us explicarem què és i com pot beneficiar el teu negoci.

Trusted Shops. Generem confiança.
Trusted Shops. Generem confiança.