GMB

Procés de verificació d'un negoci a Google My Business

04/02/2021 0:00:00

El procés de verificació és tan necessari com el de la creació de la fitxa de Google My Business. Hi ha diferents formes de verificació. A continuació, et convidem a conèixer els diferents mètodes de verificació disponibles per al teu negoci:

  • Trucada telefònica
  • SMS
  • Correu electrònic
  • Correu postal
  • Vídeo
  • Instantània
  • Massiva

Verificació per trucada telefònica

Aquest tipus de verificació consisteix (com a la resta de les opcions) a rebre el codi de verificació atorgat per l'aplicació i afegir. Els passos per completar-la mitjançant trucada telefònica són:

• Accedeix a Google My Business i selecciona la fitxa que es vol verificar.

• Assegura't que el número de telèfon sigui el correcte. És important tenir en compte que poden donar-se errors i que no es poden fer modificacions, així que és important estar atent a possibles equivocacions.

• Prem l'opció "Trucada" i espera.

• Afegeix el codi de verificació que t'han comunicat en la trucada.

Aquest tipus de verificació no estarà disponible per a qualsevol empresa. Google ofereix aquesta opció a empreses de les quals posseeix molta informació prèvia, en aquest sentit, a empreses noves o amb poca presència a Internet, és difícil que Google els ofereixi aquesta opció. No obstant això, podran utilitzar les altres alternatives disponibles.

Verificació per SMS

Com el mètode de verificació via trucada, la verificació per missatge de text és una opció que Google ofereix només a determinats tipus de negocis, sobretot a aquells dels que té major informació.

No és un mètode molt comú, però sí efectiu, així que si el teu negoci compleix amb els requisits de Google per habilitar aquesta opció, és recomanable utilitzar-la.

Verificació per correu electrònic

Aquesta opció també depèn de la informació que Google té del teu negoci en la base de dades.

Si Google ofereix aquesta alternativa, els passos a seguir són:

• Accedir a Google My Business i seleccionar la fitxa a verificar.

• Comprovar que l'adreça de correu electrònic és correcta i fer clic a "Correu",

• Finalment, revisa la teva safata d'entrada, obre el missatge rebut i completa el procés de verificació a través del codi subministrat per Google.

Verificació per correu postal

La verificació per mitjà de correu postal és la més comuna i la que Google ofereix a tots els usuaris que registren la seva empresa a la plataforma. Els passos a seguir són:

• Inicia sessió a Google My Business amb el compte correcte. Selecciona la fitxa que vols verificar pel mètode de correu postal.

• Hauràs de revisar la direcció local de la teva empresa per evitar fer la verificació amb una adreça errònia, situació que generaria un conflicte amb Google. A més, podràs afegir un nom de contacte si ho consideres necessari.

• Després, en l'opció de "Targeta per correu postal", selecciona "Correu". El codi per formalitzar la verificació arriba a uns 14 dies aproximadament. No facis canvis en la informació del negoci, ja que estaries cometent una falta que seria penalitzada per Google, anul·lant aquest procés i obligant a fer la sol·licitud novament.

• Un cop rebut el codi, accedeix al compte de Google My Business utilitzant la mateixa adreça de correu electrònic del registre de l'empresa i fes clic a "Introduir codi de validació".

• Finalment, hauràs d'esperar que conclogui el procés de verificació. Pot trigar pocs minuts o alguns dies.

Verificació per vídeo

Tot i que és un mètode poc comú, depenent de la categoria de l'empresa registrada i les polítiques de Google en determinats països, és una gran opció que ofereix la plataforma.

Es tracta d'una trucada de vídeo entre l'usuari i l'equip de suport tècnic de Google My Business. A través d'aquesta, l'empleat de Google sol·licita informació sobre l'empresa. A més, demana que se li ensenyi el negoci per l’interior i exterior per confirmar-ne l’existència.

Verificació instantània

Aquesta opció només està disponible pels que tinguin una pàgina web prèviament verificada a Google Search Console, i la categoria de l'empresa compleixi amb les característiques avaluades per Google per habilitar l’opció.

En aquest sentit, si l'opció de verificació instantània a Google My Business no es troba disponible tot i tenir la web verificada a Google Search Console, s'haurà de fer mitjançant algun dels mètodes de verificació disponibles.

D'altra banda, si comptes amb opció habilitada, a l’acabar el procés observaràs: "Empresa verificada" automàticament a la pantalla, de manera que és molt senzill.

Verificació massiva

Pretén facilitar la gestió de verificació d'empreses que compten amb almenys 10 franquícies de la mateixa cadena en ubicacions diferents. Els negocis que queden exempts d'aquest beneficiós mètode de verificació són les empreses de serveis. Els passos a seguir en el sistema de verificació massiva són:

• Accedeix al compte de Google My Business amb el que gestionaràs les ubicacions del negoci.

• Afegeix les ubicacions (10 o més) de l'empresa, assegurant-te que les dades siguin correctes.

• En qualsevol de les ubicacions, pressiona l'opció "Verificar" i després fes clic a "Cadenes".

• Afegeix totes les dades sol·licitades de forma inequívoca en el formulari de sol·licitud per a la verificació.

• A partir d'aquest moment, la sol·licitud entra en un procés d'avaluació per part de l'equip de suport de Google My Business. Després, es posarien en contacte per liquidar la verificació massiva.

És important aclarir que el procés de verificació massiva és molt més extens que els anteriors, ja que el sistema de comprovació que Google ha d’assegurar l'existència de cadascun dels establiments físics exposats.

Si necessites ajuda per crear i treure-li profit a la teva fitxa de Google My Business, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Des de Nubulus, t’assessorem i acompanyem en la transformació digital del teu negoci. 

SERVEIS

Transformació Digital

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Les empreses necessiten transformar-se digitalment per no quedar-se obsoletes i utilitzar adequadament les noves tecnologies per aconseguir noves oportunitats de negoci. Des de Nubulus t’orientem i ajudem a realitzar un procés de transformació digital real, àgil i transformador que permeti a la teva empresa desenvolupar-se plenament.

Transformació Digital
Transformació Digital

Disseny web per allotjaments turístics

SERVEIS

29/07/2021 0:00:00

Dissenyem el web pel teu allotjament turístic integrant el motor de reserves del nostre partner AvaiBook. Posem al teu abast la tecnologia, la qualitat i l’experiència que necessites per aconseguir que el desenvolupament web del teu negoci sigui tot un èxit.

Disseny web per allotjaments turístics
Disseny web per allotjaments turístics

Disseny Web

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web
Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

03/03/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic
Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local
SEO Local

Campanyes SEM

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Si vols posicionar el teu negoci entre les primeres posicions de resultats dels cercadors de forma ràpida, és el moment d’engegar una campanya de SEM. Aconseguiràs captar nous clients i generar tràfic de qualitat a la teva pàgina web amb un pressupost totalment personalitzat. Des de Nubulus t’ajudem a millorar el teu posicionament als cercadors optimitzant les teves campanyes.

Campanyes SEM
Campanyes SEM

Carta Digital QR

SERVEIS

04/06/2020 0:00:00

La carta online és un reflex de la carta tradicional en paper al format digital. Aquest sistema permet als clients consultar la carta de manera online escanejant el codi QR amb la càmera del dispositiu mòbil. Això suposa una reducció considerable del risc de transmissió alhora que ofereix avantatges pel negoci. Des de Nubulus, creem la del teue restaurant i t’ajudem a gestionar-la.

Carta Digital QR
Carta Digital QR

Tour Virtual

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

A Nubulus creem el Tour Virtual del teu negoci, funcional per qualsevol dispositiu, perquè els usuaris que arribin a la teva pàgina web i/o a la teva fitxa de Google My Business puguin veure el teu local de manera fàcil, divertida i interactiva gràcies a les fotografies 360º que permeten veure l’espai de forma realista. També donem suport a aquells esdeveniments que requereixin vídeos 360º.

Tour Virtual
Tour Virtual

Programació a mida

SERVEIS

18/02/2019 0:00:00

Si vols automatitzar un servei o integrar eines que utilitzes a diari en el teu negoci, duem a terme tot el procés segons les teves necessitats, perquè guanyis en rendibilitat i connexió entre els diferents departaments de l’empresa.

Programació a mida
Programació a mida

Estratègia de continguts

SERVEIS

09/03/2021 0:00:00

Actualment, cada cop més empreses han iniciat la transformació digital i tenen presència a Internet i és que, segons Google, el 97% dels consumidors cerquen a les empreses, o bé al producte o servei que ofereixen aquestes a través d’Internet. El que hem de tenir clar és que si una empresa vol desenvolupar i enriquir la seva presència digital és essencial que desenvolupi una estratègia de continguts.

Estratègia de continguts
Estratègia de continguts

Actualitat

Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.

Actualitat

11/02/2022

Els codis UTM, o paràmetres UTM, són breus fragments de text que s'afegeixen al final d'un enllaç web. Usats de forma habitual, permeten analitzar l'impacte de les visites a la nostra web.

Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.
Enllaços UTM: La seva importància en l'analítica web.

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Actualitat

01/02/2022

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Què és i com sol·licitar el Kit Digital?
Què és i com sol·licitar el Kit Digital?

Com millorar el Google EAT de la teva web?

Actualitat

14/12/2021

Com millorar el Google EAT de la teva web?

Com millorar el Google EAT de la teva web?
Com millorar el Google EAT de la teva web?

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Actualitat

10/12/2021

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?
Com crear un bon copy pels anuncis a Google Ads?

Com incrementar la presència online del teu negoci?

Actualitat

02/12/2021

Com incrementar la presència online del teu negoci?

Com incrementar la presència online del teu negoci?
Com incrementar la presència online del teu negoci?

Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Actualitat

29/11/2021

Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Analitzes les estadístiques d’Instagram?
Analitzes les estadístiques d’Instagram?

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Actualitat

24/11/2021

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.
Tips per millorar el SEO de la teva botiga online.

Els preus psicològics.

Actualitat

23/11/2021

Els preus psicològics.

Els preus psicològics.
Els preus psicològics.

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Actualitat

19/11/2021

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?
Quines seran les tendències de disseny web pel 2022?

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Actualitat

16/11/2021

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.
Instagram Collabs: la nova funció d’Instagram que et permet publicar en dos comptes a la vegada.

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Actualitat

12/11/2021

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.
Tips per reduir la velocitat de càrrega de la teva pàgina web.

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.

Actualitat

09/11/2021

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.

Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.
Presentació de la fase local de Technovation Girls Catalunya.