GMB

Procés de verificació d'un negoci a Google My Business

04/02/2021 0:00:00

El procés de verificació és tan necessari com el de la creació de la fitxa de Google My Business. Hi ha diferents formes de verificació. A continuació, et convidem a conèixer els diferents mètodes de verificació disponibles per al teu negoci:

  • Trucada telefònica
  • SMS
  • Correu electrònic
  • Correu postal
  • Vídeo
  • Instantània
  • Massiva

Verificació per trucada telefònica

Aquest tipus de verificació consisteix (com a la resta de les opcions) a rebre el codi de verificació atorgat per l'aplicació i afegir. Els passos per completar-la mitjançant trucada telefònica són:

• Accedeix a GMB i selecciona la fitxa que es vol verificar.

• Assegura't que el número de telèfon sigui el correcte. És important tenir en compte que poden donar-se errors i que no es poden fer modificacions, així que és important estar atent a possibles equivocacions.

• Prem l'opció "Trucada" i espera.

• Afegeix el codi de verificació que t'han comunicat en la trucada.

Aquest tipus de verificació no estarà disponible per a qualsevol empresa. Google ofereix aquesta opció a empreses de les quals posseeix molta informació prèvia, en aquest sentit, a empreses noves o amb poca presència a Internet, és difícil que Google els ofereixi aquesta opció. No obstant això, podran utilitzar les altres alternatives disponibles.

Verificació per SMS

Com el mètode de verificació via trucada, la verificació per missatge de text és una opció que Google ofereix només a determinats tipus de negocis, sobretot a aquells dels que té major informació.

No és un mètode molt comú, però sí efectiu, així que si el teu negoci compleix amb els requisits de Google per habilitar aquesta opció, és recomanable utilitzar-la.

Verificació per correu electrònic

Aquesta opció també depèn de la informació que Google té del teu negoci en la base de dades.

Si Google ofereix aquesta alternativa, els passos a seguir són:

• Accedir a GMB i seleccionar la fitxa a verificar.

• Comprovar que l'adreça de correu electrònic és correcta i fer clic a "Correu",

• Finalment, revisa la teva safata d'entrada, obre el missatge rebut i completa el procés de verificació a través del codi subministrat per Google.

Verificació per correu postal

La verificació per mitjà de correu postal és la més comuna i la que Google ofereix a tots els usuaris que registren la seva empresa a la plataforma. Els passos a seguir són:

• Inicia sessió a GMB amb el compte correcte. Selecciona la fitxa que vols verificar pel mètode de correu postal.

• Hauràs de revisar la direcció local de la teva empresa per evitar fer la verificació amb una adreça errònia, situació que generaria un conflicte amb Google. A més, podràs afegir un nom de contacte si ho consideres necessari.

• Després, en l'opció de "Targeta per correu postal", selecciona "Correu". El codi per formalitzar la verificació arriba a uns 14 dies aproximadament. No facis canvis en la informació del negoci, ja que estaries cometent una falta que seria penalitzada per Google, anul·lant aquest procés i obligant a fer la sol·licitud novament.

• Un cop rebut el codi, accedeix al compte de GMB utilitzant la mateixa adreça de correu electrònic del registre de l'empresa i fes clic a "Introduir codi de validació".

• Finalment, hauràs d'esperar que conclogui el procés de verificació. Pot trigar pocs minuts o alguns dies.

Verificació per vídeo

Tot i que és un mètode poc comú, depenent de la categoria de l'empresa registrada i les polítiques de Google en determinats països, és una gran opció que ofereix la plataforma.

Es tracta d'una trucada de vídeo entre l'usuari i l'equip de suport tècnic de Google My Business. A través d'aquesta, l'empleat de Google sol·licita informació sobre l'empresa. A més, demana que se li ensenyi el negoci per l’interior i exterior per confirmar-ne l’existència.

Verificació instantània

Aquesta opció només està disponible pels que tinguin una pàgina web prèviament verificada a Google Search Console, i la categoria de l'empresa compleixi amb les característiques avaluades per Google per habilitar l’opció.

En aquest sentit, si l'opció de verificació instantània a Google My Business no es troba disponible tot i tenir la web verificada a Google Search Console, s'haurà de fer mitjançant algun dels mètodes de verificació disponibles.

D'altra banda, si comptes amb opció habilitada, a l’acabar el procés observaràs: "Empresa verificada" automàticament a la pantalla, de manera que és molt senzill.

Verificació massiva

Pretén facilitar la gestió de verificació d'empreses que compten amb almenys 10 franquícies de la mateixa cadena en ubicacions diferents. Els negocis que queden exempts d'aquest beneficiós mètode de verificació són les empreses de serveis. Els passos a seguir en el sistema de verificació massiva són:

• Accedeix al compte de GMB amb el que gestionaràs les ubicacions del negoci.

• Afegeix les ubicacions (10 o més) de l'empresa, assegurant-te que les dades siguin correctes.

• En qualsevol de les ubicacions, pressiona l'opció "Verificar" i després fes clic a "Cadenes".

• Afegeix totes les dades sol·licitades de forma inequívoca en el formulari de sol·licitud per a la verificació.

• A partir d'aquest moment, la sol·licitud entra en un procés d'avaluació per part de l'equip de suport de Google My Business. Després, es posarien en contacte per liquidar la verificació massiva.

És important aclarir que el procés de verificació massiva és molt més extens que els anteriors, ja que el sistema de comprovació que Google ha d’assegurar l'existència de cadascun dels establiments físics exposats.

Si necessites ajuda per crear i treure-li profit a la teva fitxa de Google My Business, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Des de Nubulus, t’assessorem i acompanyem en la transformació digital del teu negoci. 

T’escoltem i ajudem amb…

Carta Digital QR

T’escoltem i ajudem amb…

04/06/2020 0:00:00

La teva carta en un codi QR. Els teus clients podran descarregar la carta del teu establiment en PDF o visualitzarla Online sol escanejant el codi QR . Ràpid i fàcil!

Carta Digital QR
Carta Digital QR

Transformació Digital

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

Les empreses necessiten transformar-se digitalment per no quedar-se obsoletes i utilitzar adequadament les noves tecnologies per aconseguir noves oportunitats de negoci. Des de Nubulus t’orientem i ajudem a realitzar un procés de transformació digital real, àgil i transformador que permeti a la teva empresa desenvolupar-se plenament.

Transformació Digital
Transformació Digital

Disseny Web

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web
Disseny Web

SEO Local

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local
SEO Local

Programació a mida

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

Si vols automatitzar un servei o integrar eines que utilitzes a diari en el teu negoci, duem a terme tot el procés segons les teves necessitats, perquè guanyis en rendibilitat i connexió entre els diferents departaments de l’empresa.

Programació a mida
Programació a mida

Tour Virtual

T’escoltem i ajudem amb…

18/02/2019 0:00:00

A Nubulus creem el Tour Virtual del teu negoci, funcional per qualsevol dispositiu, perquè els usuaris que arribin a la teva pàgina web i/o a la teva fitxa de Google My Business puguin veure el teu local de manera fàcil, divertida i interactiva gràcies a les fotografies 360º que permeten veure l’espai de forma realista. També donem suport a aquells esdeveniments que requereixin vídeos 360º.

Tour Virtual
Tour Virtual

Comerç electrònic

T’escoltem i ajudem amb…

03/03/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic
Comerç electrònic

Actualitat

Trusted Shops. Generem confiança.

Actualitat

26/02/2021

Des de Nubulus som conscients que la confiança és l’element essencial perquè els usuaris realitzin les seves compres online és per aquest motiu que recentment ens hem fet partners de Trusted Shops. Obtenim certificats de garantia de compres. En aquest post us explicarem què és i com pot beneficiar el teu negoci.

Trusted Shops. Generem confiança.
Trusted Shops. Generem confiança.

Web App vs. Mobile App

Actualitat

24/02/2021

Existeix la idea equivocada que les Web Apps i les Mobile Apps són el mateix, però tot i semblar molt similars ja que ambdues utilitzen el mateix mitjà, l’smartphone i tablets, són molt diferents i per determinar quina és la més adequada pel teu negoci s’han de tenir en compte diferents factors.

Web App vs. Mobile App
Web App vs. Mobile App

Novetats en el món eCommerce: La unió de Shopify amb Facebook i Instagram.

Actualitat

19/02/2021

Recentment, Shopify anunciava una nova col·laboració amb dues de les aplicacions més rellevants de Mark Zuckemberg, Facebook i Instagram. Aquesta unió es basa en la integració de l'eina de pagament Shop Pay dins d'aquestes xarxes socials, sent així, la primera vegada que aquest mètode de pagament és accessible fora de la seva plataforma original, Shopify.

Novetats en el món eCommerce: La unió de Shopify amb Facebook i Instagram.
Novetats en el món eCommerce: La unió de Shopify amb Facebook i Instagram.

Què són els Marketplaces i quins beneficis poden aportar al teu negoci?

Actualitat

17/02/2021

En els últims anys, l'hàbit d'adquirir productes i serveis per internet ha anat en augment, i els petits comerços que han sigut capaços d'adaptar-se i especialitzar-se en forma d'eCommerce han tingut major facilitat per a sobreviure a aquest canvi, no obstant això, la creació d'un eCommerce no és l'única opció per a un petit negoci que vol sobreviure en el món digital. En aquest article t'expliquem que és un Marketplace i perquè pot ser realment útil per al teu negoci.

Què són els Marketplaces i quins beneficis poden aportar al teu negoci?
Què són els Marketplaces i quins beneficis poden aportar al teu negoci?

Technovation Girls Catalonia

Actualitat

22/01/2021

El sector tecnològic creix a un ritme frenètic i es preveu que segueixi sent així en els pròxims anys, ens trobem davant del que molts anomenen "revolució digital". Però dins d'aquest context ens trobem un sector masculinitzat, si analitzem el món laboral, només un 15,6% dels llocs de treball tecnològics els ocupen dones.

Technovation Girls Catalonia
Technovation Girls Catalonia

Beneficis de l’estratègia de continguts

Actualitat

20/01/2021

Actualment, cada cop més empreses han iniciat la transformació digital i tenen presència a Internet i és que, segons Google, el 97% dels consumidors cerquen a les empreses, o bé al producte o servei que ofereixen aquestes a través d’Internet. El que hem de tenir clar és que si una empresa vol desenvolupar i enriquir la seva presència digital és essencial que desenvolupi una estratègia de continguts.

Beneficis de l’estratègia de continguts
Beneficis de l’estratègia de continguts

El nou rumb de WhatsApp: Més enllà de la missatgeria instantània

Actualitat

15/01/2021

Encara que WhatsApp és una de les aplicacions més utilitzades actualment a escala mundial, Mark Zuckerberg, el propietari actual de WhatsApp, no ha aconseguit trobar una forma eficient de monetitzar la famosa aplicació. És per això que, l'empresari estatunidenc, ha decidit redirigir WhatsApp, aprofitant la creixent demanda de serveis de compres online, amb l'objectiu d'obrir-se camí en el comerç electrònic.

El nou rumb de WhatsApp: Més enllà de la missatgeria instantània
El nou rumb de WhatsApp: Més enllà de la missatgeria instantània

Website wireframes: Què són i com diferenciar-los dels mockups i dels prototips

Actualitat

12/01/2021

Des de Nubulus sabem que aquests tres conceptes poden donar lloc a confusió quan un s'inicia al disseny web. I és completament normal, no només perquè poden ser paraules noves sinó perquè malauradament és freqüent trobar els seus significats intercanviats o, fins i tot, que se'n parli com si fossin conceptes sinònims. No obstant això, encara que tots ells facin referència a etapes del disseny web, descriuen fases diferents dins del flux de treball.

Website wireframes: Què són i com diferenciar-los dels mockups i dels prototips
Website wireframes: Què són i com diferenciar-los dels mockups i dels prototips

Així ens agrada treballar…

Innovant

Som programadors i no instal·ladors de plugins i plantilles. Planegem i creem programari propi i a mida per a cada client.

Prioritzant la Seguretat

És un dels aspectes principals que cuidem i treballem en tots els projectes.

Amb Visió

Actuem en el present però sempre pensant en el futur i les millors possibilitats per al teu negoci.

Amb Flexibilitat

Ens enfoquem en projectes que evolucionen i a la vegada són consistents en el temps, de manera que la seva gestió anys més tard continua sent actual.

Amb Compromís

Ens impliquem en cada projecte i estem al teu costat abans, durant i després del procés.

Aprenent de l’Experiència

La nostra trajectòria professional és una font de riquesa que ens inspira per a superar-nos dia a dia.

Volem que et teu projecte web i e-commerce enamori, sigui

visible i t’aporti les solucions que necessites.

En parlem?