Imprescindibles

L'oportunitat del canal comercial online per a autònoms i pimes mitjançant les seves webs

Quan es diu que abans de tot va el client, vol dir que cal deixar l'ego a fora, aparcat al carrer. El client no hi és per a que fem exhibició dels nostres coneixements, sinó per a que atenguem les seves prioritats, que bàsicament estan relacionades amb la visibilitat i venda dels seus serveis i productes. A Nubulus ens centrem en aquest tipus de necessitats.


En aquest sentit, l'eix sobre el qual gira el nostre plantejament per als interessats en els nostres serveis, radica en l'estratègia SEO, en posicionar de manera organitzada els continguts de la web del client. És a dir, aquests mateixos productes o serveis, disposats en les millors condicions per als cercadors.

Això s'explica amb senzillesa en reparar en el progressiu impacte que els cercadors van ocupant en les vides dels professionals autònoms, despatxos i pimes. Per tant, és imperatiu advertir a qui oferim els nostres serveis de les enormes possibilitats de negoci del canal online; que passen necessàriament per concretar la seva oferta de serveis i productes per a que puguin ser trobats en els cercadors per aquells que ho requereixin. En altres paraules, que aquesta gamma ha d'estar ben estructurada per a que els robots la captin i l'incorporin de forma individual. Per a això, el CMS de Nubulus, tan sofisticat en les seves prestacions com competitiu en el preu, pot arribar a ser una eina vital.

Perquè, efectivament, a petita escala, la marca no és allò decissiu, sinó l'oferta detallada. El client potencial que omple el quadre de cerca de l'hegemònic Google, rastrejant a l'encalç d'una informació, d'un dessig o d'una necessitat, seleccionarà semànticament, per paraules clau. Seguint aquest fil, els resultats seran dominats per aquells que, en cada sector de negoci, hagin seguit una millor estratègia SEO, combinant un bon CMS amb un pla de difusió (viral, blog, xarxes socials, etc), que hagin potenciat el posicionament de cada servei o producte en les posicions preferents.