Google Business Profile

Fotos i vídeos en les fitxes de Google My Business

12/03/2021

Actualment, la majoria dels clients compren en criteri d’allò que veuen. Per aquest motiu és de vital importància pel màrqueting actual ús adequat dels mitjans digitals.

Google ho té en compte i per això ofereix a les empreses amb fitxa verificada a Google My Business l'opció de pujar fotos i vídeos referents al seu negoci. D'aquesta manera, li donen una opció visual a les empreses davant la demanda de contingut multimèdia que actualment sol·liciten els clients de diferents mercats abans d'executar una compra o visitar una botiga física.

Per ser conscients del gran impacte que genera el contingut gràfic i audiovisual a les fitxes d'empresa de Google My Business, només cal veure la fitxa d'un negoci que no tingui aquest tipus de contingut i després comparar-la amb una que tingui bones fotos i vídeos publicats.

Notarem que les fitxes sense fotos ni vídeos són poc atractives, mentre que les altres mostren una mica més de si mateixes, donant al client un valor afegit a tenir en compte.

Característiques del contingut gràfic i audiovisual admès per il·lustrar les fitxes de Google My Business

Existeixen una sèrie de restriccions pel que fa al tipus de material gràfic i audiovisual que es pot publicar. No obstant això, queda clar que el que ens interessa a nosaltres com a empresa és mostrar les nostres instal·lacions, productes i serveis, de manera elegant, original i de qualitat per diferenciar-nos de la resta de la competència.

Entre les restriccions, destaca que és obvi: material sexual, contingut de violència, incitació a l'odi, maltractament infantil, entre d'altres. Però com ja sabem, un bon empresari sap exactament què volen veure els seus clients i com volen fer-ho.

Val la pena invertir en un treball fotogràfic de qualitat, així com en una bona producció audiovisual. Captar el nostre local i els nostres productes d'una manera autèntica i original, destacant sempre els millors atributs, cridant així l'atenció de clients potencials. 

 

Les característiques del format de material gràfic i audiovisual per a les fitxes de Google My Business, ha de complir amb els següents paràmetres:

Fotos

  • Format: JPG o PNG.
  • Mida: mínima de 10 KB i màxima de 5 MB.
  • Resolució: mínima de 720 píxels d'alt i ample.

Vídeos

  • Durada: màxima de 30 segons.
  • Mida: màxima de 100 MB.
  • Resolució: mínima de 720 píxels.

 

Com pots veure, és vital que el teu negoci entri pels ulls als clients potencials, ja que augmenta la probabilitat que es converteixin en clients reals. Així que és el moment de mostrar la millor cara del teu negoci a Google My Business.

Si necessites ajuda per crear i treure-li profit a la teva fitxa de Google My Business, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Des de Nubulus, t’assessorem i acompanyem en la transformació digital del teu negoci.

Empreses que han confiat en nosaltres.