CASOS EXIT

CARES

16/12/2021

Fundació

 

La Fundació CARES neix l'any 1998, és un Centre Especial de Treball sense ànim de lucre promogut per CILSA, la ZAL del Port de Barcelona. CARES és l'acrònim de Centres d'Alt Rendiment Empresarial i Social. Cerca ajudar a les persones en el seu procés d'integració global i orientar-les cap a l'assoliment de l'excel·lència en l'activitat professional. 

 

Des de Nubulus, hem tingut el gran plaer de crear la seva nova pàgina web i fer la integració dels formularis de Sales Force amb el seu CRM perquè les dades que recullen entrin en el seu CRM de manera automàtica. 

 

Visita la seva nova pàgina web! 

 

SERVEIS

Disseny Web

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

3/3/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local

Modelatge 3D

SERVEIS

1/8/2023 0:00:00

Modelatge 3D

Modelatge 3D

Empreses que han confiat en nosaltres.