Altres Serveis

Disseny web per allotjaments turístics

29/07/2021

A Nubulus, desenvolupem el teu web a mida, totalment personalitzat i amb l’estratègia digital adequada per assolir els objectius del teu negoci.

Cerquem garantir la millor experiència possible en cada web que desenvolupem través de factors que considerem essencials com són la usabilitat, l’escalabilitat, la seguretat, l’experiència d’usuari i una administració senzilla.

Dissenyem el web pel teu allotjament turístic integrant el motor de reserves del nostre partner AvaiBook.

Posem al teu abast la tecnologia, la qualitat i l’experiència que necessites per aconseguir que el desenvolupament web del teu negoci sigui tot un èxit. Junts crearem el lloc web idoni perquè el teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi els visitants que hi arribin en clients reals.

 

Multiplica la teva rendibilitat amb reserves directes

És una integració molt potent i senzilla a la pàgina web dels teus allotjaments, connectada amb el channel manager. Et permetrà treballar de manera automàtica o sota petició, de manera que tu decidiràs quines reserves acceptar.

Gaudeix del màxim control sobre les teves tarifes. Podràs crear ofertes, cupons de descompte, temporades i afegir extres.

El motor de reserves d’AvaiBook es pot afegir en les teves xarxes socials, el que permetrà que no perdis oportunitats de venda a cap lloc.

Es pot configurar en 9 idiomes i 100% adaptat a qualsevol plataforma digital.

   

Amb el nostre partner ,
potenciaràs les reserves directes a la teva pàgina web, alhora que gaudiràs d’eines centralitzades que t’ajudaran a gestionar els allotjaments i les reserves de manera fàcil, ràpida i automàtica.

1

Channel manager

Estalvia temps amb el calendari sincronitzat amb connexió bidireccional completa i el control dels teus anuncis centralitzat en un únic sistema.

2

Motor de reserves

Augmenta la rendibilitat del teu negoci amb les reserves directes. Integra el motor en la teva pròpia web i xarxes socials. Senzill, ràpid i efectiu.

3

Property Management System

Gestió integral de les teves reserves. Automatitza processos i notificacions, organitza tasques dels teus treballadors, check-in més àgil i molt més.

4

Gestor de cobraments

Guanya tranquil·litat programant cobraments, autoritzacions... tot amb al seu TPV virtual. Confiança i seguretat en totes les operacions.

5

Market Data

Amb Market Data, analitza a la teva competència, optimitza la teva estratègia de preus i presa de decisions basades en dades objectives.

PROJECTES AMB

CAL MODEST
Visita la seva web!

SERVEIS

Disseny Web

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

3/3/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local

Modelatge 3D

SERVEIS

1/8/2023 0:00:00

Modelatge 3D

Modelatge 3D

Empreses que han confiat en nosaltres.