Altres Serveis

Campanyes SEM

18/02/2019

Què és el SEM? 

El posicionament SEM (Search Engine Marketing) és el mètode de posicionament de pagament en els motors de cerca, que et permet arribar de forma molt més ràpida a les primeres posicions dels resultats. La seva finalitat és captar nous clients i generar tràfic de qualitat a la teva pàgina web

El cercador més utilitzat és Google i la creació de campanyes de SEM a Google es fa mitjançant Google Adwords. Tot i això, hem de saber que hi ha altres plataformes per fer campanyes SEM en altres cercadors, com Bing Ads o Yahoo Ads

Per què pot ser interessant pel teu negoci? 

  • Major segmentació. Google Ads ens permet dirigir els anuncis exclusivament al nostre target escollint diferents característiques d’aquest com el sexe, l’edat, el lloc, els gustos, les preferències, les aficions que té, etc. Això ens permet aconseguir que els anuncis només els apareguin a aquelles persones que busquem. 
  • Augmenta el tràfic a la web. Amb una campanya de SEM aconseguirem generar visites a la nostra pàgina web. El que ens permetrà vendre els nostres productes o serveis, potenciar la imatge de marca, donar-nos a conèixer, etc. 
  • Monitoratge i mesurament exhaustiu. Rebrem en tot moment els resultats dels anuncis que tenim en funcionament i un estudi de paraules clau. A més de tenir informació detallada de què fan els usuaris, els clics, les impressions, la posició, el cost de la campanya. A més, Google Ads pot ser vinculat amb Google Analytics per complementar les dades. 
  • És rendible a curt termini i et permet controlar els costos, podem iniciar i parar campanyes en el moment que vulguem. Podem escollir quina quantitat de diners volem invertir i només paguem quan un usuari interacciona amb el nostre anunci, ja que funciona amb el cost per clic, això significa que pagues només quan els usuaris donen clic als nostres anuncis. Aquests anuncis apareixen en format de text o de vídeo. 
  • Captació de leads. Com ja hem dit anteriorment, les campanyes SEM generen trànsit a la pàgina web, si fem la feina adequadament, aquestes visites no seran simples visites de pas sinó que es convertiran en clients. 
  • Accessible per tothom. Poder escollir el pressupost que li vols dedicar, sigui 20 o milions d’euros mensuals, fa que sigui un tipus de publicitat que està a l’abast de tota mena d’empreses, petites, mitjanes i grans. Totes les empreses poden competir en igualtat de condicions per aconseguir estar en el primer lloc dels cercadors. 
  • Genera conversions. Google Ads posa al teu abast tota mena de facilitats per poder mesurar les conversions i així poder assegurar que els anuncis són efectius. 

Com pots veure, les campanyes de SEM són un gran aliat dins de la teva estratègia de marketing digital, s’adapten en tot moment als objectius i necessitats del teu negoci. Poden ser especialment beneficioses, i encara més si es complementen amb el SEO a mig/llarg termini. Combinant adequadament les dues eines milloraràs els teus resultats.

Si vols que el teu negoci aparegui entre les primeres posicions dels motors de cerca, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Des de Nubulus, t’acompanyem i t’assessorem en tot el procés de transformació digital, gestionem i optimitzem les teves campanyes de SEM perquè puguis assolir els teus objectius de negoci. 

SERVEIS

Disseny Web

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

3/3/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local

Modelatge 3D

SERVEIS

1/8/2023 0:00:00

Modelatge 3D

Modelatge 3D

Empreses que han confiat en nosaltres.